LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Ga op een spannende missie om een gevangengenomen ninja te redden uit het dorp van de Beschermers! Neem het samen met Cole, Jay en Kai op tegen het geduchte Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer in hun gevaarlijke schuilplaats in de jungle. Kijk uit voor valstrikken voordat je ondersteboven in een...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€37.49

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€37.49

33% Goedkoper

€39.95

29% Goedkoper

€42.94

23% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€52.98

5% Goedkoper

€54.44

3% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Ga op een spannende missie om een gevangengenomen ninja te redden uit het dorp van de Beschermers! Neem het samen met Cole, Jay en Kai op tegen het geduchte Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer in hun gevaarlijke schuilplaats in de jungle. Kijk uit voor valstrikken voordat je ondersteboven in een boom hangt, en voor de verborgen schieters die giftige pijltjes afvuren. En pas op dat je de steenmonsters niet wakker maakt! Je moet de opgesloten ninja bevrijden en het stormamulet grijpen. Cadeaus die kinderen echt verrassen! De set bevat 5 minifiguren – Eiland Cole, Jay en Kai, Stamhoofd Mammatus en...

Ga op een spannende missie om een gevangengenomen ninja te redden uit het dorp van de Beschermers! Neem het samen met Cole, Jay en Kai op tegen het geduchte Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer in hun gevaarlijke schuilplaats in de jungle. Kijk uit voor valstrikken voordat je ondersteboven in een boom hangt, en voor de verborgen schieters die giftige pijltjes afvuren. En pas op dat je de steenmonsters niet wakker maakt! Je moet de opgesloten ninja bevrijden en het stormamulet grijpen. Cadeaus die kinderen echt verrassen! De set bevat 5 minifiguren – Eiland Cole, Jay en Kai, Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer – elk met coole wapens waarmee kinderen leuke gevechten kunnen voeren om het felbegeerde stormamulet te bemachtigen. De stenen pilaar boven op de set kan worden gesplitst in 3 afzonderlijke monsters. Cool kinderspeelgoed LEGO NINJAGO speelgoed haalt kinderen achter hun schermen vandaan en laat ze een fantasiewereld boordevol actie betreden. Daar leren ze belangrijke vaardigheden terwijl ze het samen met hun helden opnemen tegen echte schurken. Het assortiment omvat onder andere draken, mecha en tempels. Producteigenschappen: De LEGO® NINJAGO® Het dorp van de Beschermers (71747) bouwset bestaat uit een zeer gedetailleerde en interactieve schuilplaats in de jungle waarmee kinderen geweldige avonturen kunnen naspelen. Inclusief 5 minifiguren: Cole, Jay, Kai, Stamhoofd Mammatus en de Donderbeschermer, elk met coole wapens uit de LEGO® NINJAGO® tv-serie. De ninjaspeelset beschikt over een gevangeniscel in de kop van een draak, een gevaarlijke valstrik die is vermomd als een blad, verborgen schieters en een stenen pilaar die kan worden gesplitst in 3 personages. Deze 632-delige eilandspeelset biedt kinderen vanaf 8 jaar een leuke bouwervaring en vormt daarmee een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jonge ninja's. Het dorp van de Beschermers is ca. 22 cm hoog, 19 cm lang en 29 cm breed – een set die zeker indruk zal maken op vriendjes en vriendinnetjes die het model in een kinderkamer zien staan. Bekijk ook de andere NINJAGO® sets die zijn geïnspireerd op de tv-serie, waaronder Lloyd's Junglechopper (71745), Jungledraak (71746) en Catamaran zeeslag (71748). LEGO® NINJAGO® bestaat uit een geweldige collectie cool speelgoed waarmee kinderen zich urenlang fantasierijk kunnen vermaken. Ze beleven allerlei avonturen samen met hun ninjahelden en ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! LEGO® bouwstenen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen. Jouw kinderen zijn dus in veilige handen met LEGO speelsets.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016889680
Legocode 71747
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889680

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889680 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71747

Waar is LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 met het legonummer 71747 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 is 71747 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Het Dorp van de Beschermers - 71747 momenteel in de aanbieding is.