LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Ninjafans kunnen allerlei scènes uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound naspelen met de supercoole Lloyd's Hydro Mech (71750). De ninjaspeelset bevat een verstelbare speelgoedmecha met een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor urenlange spannende rollenspellen. Creatief speelgoed voor fantasierijke avonturen De onderwaterspeelset is...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€44.90

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€44.90

Beschrijving LEGO

Ninjafans kunnen allerlei scènes uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound naspelen met de supercoole Lloyd's Hydro Mech (71750). De ninjaspeelset bevat een verstelbare speelgoedmecha met een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor urenlange spannende rollenspellen. Creatief speelgoed voor fantasierijke avonturen De onderwaterspeelset is inclusief 2 minifiguren: Scuba Lloyd met een masker, duikfles en zwemvliezen en de schurkachtige Maaray bewaker. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken om te bepalen wie van de twee het golfamulet uit de set te pakken krijgt. Spelenderwijs leren met LEGO® sets Met NINJAGO speelsets kunnen kinderen even ontsnappen naar...

Ninjafans kunnen allerlei scènes uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound naspelen met de supercoole Lloyd's Hydro Mech (71750). De ninjaspeelset bevat een verstelbare speelgoedmecha met een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor urenlange spannende rollenspellen. Creatief speelgoed voor fantasierijke avonturen De onderwaterspeelset is inclusief 2 minifiguren: Scuba Lloyd met een masker, duikfles en zwemvliezen en de schurkachtige Maaray bewaker. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken om te bepalen wie van de twee het golfamulet uit de set te pakken krijgt. Spelenderwijs leren met LEGO® sets Met NINJAGO speelsets kunnen kinderen even ontsnappen naar een ongelofelijke fantasiewereld waar ze tijdens leuke rollenspellen van alles leren over belangrijke ninjawaarden: moed, zelfopoffering en familie. Ze kunnen zelfbedachte verhalen naspelen met een geweldige collectie speelgoed, waaronder draken, mecha en voertuigen. Producteigenschappen: LEGO® NINJAGO® Lloyd's Hydro Mech (71750) is een fantastische onderwaterspeelset met een verstelbare mecha waarmee kinderen urenlang spannende avonturen kunnen beleven. Deze ninjaspeelset is inclusief 2 minifiguren: Scuba Lloyd met een masker, duikfles en zwemvliezen, en een Maaray bewaker. De twee kunnen de strijd aangaan om het kostbare golfamulet in de set te bemachtigen. De speelgoedmecha heeft verstelbare poten, een cockpit waar je Lloyd in kunt plaatsen, een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor allerlei spannende onderwatergevechten. Deze duelspeelset biedt een boeiende bouwervaring en is een geweldige verrassing voor kinderen vanaf 7 jaar die helemaal gek zijn van ninja's. De indrukwekkende speelgoedmecha is ca. 17 cm hoog – een ideaal formaat om thuis mee te spelen of mee te nemen naar een speelafspraak. Ontdek ook de andere sets die zijn gebaseerd op de NINJAGO®: Seabound tv-serie: Ninja sub-speeder (71752), Waterdraak (71754), Hydro Bounty (71756) en Tempel van de Eindeloze Zee (71755). LEGO® NINJAGO® bestaat uit een geweldige collectie leuke speelsets die kinderen helpen om achter hun scherm vandaan te komen en positieve vaardigheden te ontwikkelen via fantasierijke rollenspellen. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar heb je echt geen ninjavaardigheden voor nodig! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je kinderen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912296
Legocode 71750
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912296

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912296 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71750

Waar is LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 met het legonummer 71750 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 is 71750 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Lloyd's Hydro Mech - 71750 momenteel in de aanbieding is.