LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Jonge kinderen leren bouwen met de prachtige set Laatste tocht van Destiny's Bounty (71749). De bouwset zit boordevol leuks: een schip, een jetski, een draak met beweegbare vleugels, een schatkist, een eiland met een gevangenis en 4 minifiguren. Leer bouwen met LEGO® 4+ Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Alternate

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

35% Goedkoper

€29.99

35% Goedkoper

€35.99

22% Goedkoper

€39.99

13% Goedkoper

€39.99

13% Goedkoper

€42.98

6% Goedkoper

€43.94

4% Goedkoper

€45.94

Beschrijving LEGO

Jonge kinderen leren bouwen met de prachtige set Laatste tocht van Destiny's Bounty (71749). De bouwset zit boordevol leuks: een schip, een jetski, een draak met beweegbare vleugels, een schatkist, een eiland met een gevangenis en 4 minifiguren. Leer bouwen met LEGO® 4+ Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar een gave bouw- en speelervaring te bieden. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en personage om te bouwen, waardoor de actie direct kan beginnen. Inclusief een startsteen met daarop een deel van de basis om snel te gaan bouwen. Plezier voor het hele...

Jonge kinderen leren bouwen met de prachtige set Laatste tocht van Destiny's Bounty (71749). De bouwset zit boordevol leuks: een schip, een jetski, een draak met beweegbare vleugels, een schatkist, een eiland met een gevangenis en 4 minifiguren. Leer bouwen met LEGO® 4+ Dit LEGO speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 4 jaar een gave bouw- en speelervaring te bieden. Elk zakje stenen in de doos bevat een model en personage om te bouwen, waardoor de actie direct kan beginnen. Inclusief een startsteen met daarop een deel van de basis om snel te gaan bouwen. Plezier voor het hele gezin Met LEGO 4+ sets kunnen volwassenen en kinderen samen bouwen. De inbegrepen simpele instructies met afbeeldingen helpen kinderen tijdens het bouwproces. Ook beschikken de sets over Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app. Deze interactieve handleiding bevat zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus waarmee kinderen optimaal van de bouwervaring kunnen genieten. Producteigenschappen: Met LEGO® NINJAGO® Laatste tocht van Destiny's Bounty (71749) leren jonge kinderen bouwen.Vervolgens kunnen ze zelf spannende ninjaverhalen naspelen met deze LEGO speelset met een schip en diverse coole onderdelen. De speelset is inclusief 4 minifiguren: de ninja's Kai, Zane en Jay, en hun vijand spookninja Karenn, plus een startsteen zodat het bouwplezier direct kan beginnen. Het schip Destiny's Bounty heeft een zeil van folie, roterende boosters, een stuur, een afneembare jetski en een anker aan een ketting om de fantasie van kinderen te stimuleren. De speelset bevat daarnaast een draak met vleugels die bewegen wanneer kinderen op de rug drukken en een zadel zodat de ninjaminifiguur een ritje op de rug van de draak kan maken. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor echte ninjafans vanaf 4 jaar die graag willen leren bouwen met LEGO® stenen. Het schip Destiny's Bounty is ca. 21 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed – precies groot genoeg om thuis mee te spelen of om overal mee naartoe te nemen. De simpele instructies met afbeeldingen nemen kinderen stap voor stap mee door het bouwproces. Jonge kinderen profiteren van een nog leukere bouwervaring met Instructions PLUS. Met de digitale zoom-, draai- en weergavefuncties wordt bouwen net zo leuk als spelen. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar hoef je echt geen ninja voor te zijn! LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, dus je kinderen zijn in veilige handen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912708
Legocode 71749
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912708

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912708 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71749

Waar is LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 met het legonummer 71749 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 is 71749 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy Laatste Tocht van Destiny's Bounty - 71749 momenteel in de aanbieding is.