LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

Ahoi, maatjes! Bekijk je nieuwe, coole Minecraft™ piratenskin en beleef samen met Alex spannende piratenavonturen op een Minecraft schedeleiland. Bouw een spookachtig piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank, kanonnen en zelfs een schattige papegaai als huisdier! Laad de scheepskanonnen en bescherm de schildpad en haar eieren tegen de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€49.94

Beste deal bij: Alternate

38 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€49.94

38% Goedkoper

€52.44

34% Goedkoper

€54.99

31% Goedkoper

€54.99

31% Goedkoper

€56.98

29% Goedkoper

€60.94

24% Goedkoper

€79.95

Beschrijving LEGO

Ahoi, maatjes! Bekijk je nieuwe, coole Minecraft™ piratenskin en beleef samen met Alex spannende piratenavonturen op een Minecraft schedeleiland. Bouw een spookachtig piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank, kanonnen en zelfs een schattige papegaai als huisdier! Laad de scheepskanonnen en bescherm de schildpad en haar eieren tegen de zwervende zombie. Pak daarna je kaart en kompas en stap in de roeiboot om even te vissen. Of kan die lieve dolfijn je naar een verborgen schat brengen? En als je zin hebt in iets nieuws, verander je deze modulaire set gewoon in een coole tropische uitvalsbasis voor piraten! •...

Ahoi, maatjes! Bekijk je nieuwe, coole Minecraft™ piratenskin en beleef samen met Alex spannende piratenavonturen op een Minecraft schedeleiland. Bouw een spookachtig piratenschip met goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank, kanonnen en zelfs een schattige papegaai als huisdier! Laad de scheepskanonnen en bescherm de schildpad en haar eieren tegen de zwervende zombie. Pak daarna je kaart en kompas en stap in de roeiboot om even te vissen. Of kan die lieve dolfijn je naar een verborgen schat brengen? En als je zin hebt in iets nieuws, verander je deze modulaire set gewoon in een coole tropische uitvalsbasis voor piraten! • Inclusief 2 minifiguren: een piraat en Alex, plus een Minecraft™ zombie en Minecraft figuren van een dolfijn, een papegaai en een schildpad die nieuw zijn vanaf januari 2019. • Bevat een bouwbare Minecraft™ eilandomgeving en een piratenschip met werkende kanonnen die knipraketten schieten, goudkleurige details, een piratenvlag, een loopplank en een roeiboot. • Breng je zeebenen aan boord van een Minecraft™ piratenschip. Schiet de kanonnen af om de vijandige mobs op afstand te houden en bescherm de schildpadeieren tegen een zombieaanval! • Zorg goed voor de schattige papegaai en geef de dolfijn te eten. • Verplaats de modulaire scheepsonderdelen en maak zo een Minecraft™ scheepswrak. • Wapens: een zwaard. • Accessoire-elementen: een kaart, TNT, een vuurelementbasis, 2 scheppen, een kist, een schat, een piratenvlag, een waterfles, een toorts en een kompas. • Gebruik je fantasie en bouw de set om voor andere LEGO® Minecraft™ creaties! • Deze set bevat 386 onderdelen. • Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 23 cm breed en 23 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016370904
Legocode 21152
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370904

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370904 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21152

Waar is LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 met het legonummer 21152 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152?

Het lego nummer van LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 is 21152 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft Avontuur op het Piratenschip - 21152 momenteel in de aanbieding is.