LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Fans van de film Jurassic World: Dominion kunnen de legendarische actie herbeleven met dit geweldige Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval (76949) speelgoed. Kinderen beleven urenlang fantasierijke pret met dit dinosaurus speelgoed, waarmee ze spannende verhalen tot leven kunnen brengen. Dit hoogwaardige LEGO Jurassic World speelgoed voor kinderen van 9 jaar en...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€101.00

Beste deal bij: Bol

31 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€101.00

31% Goedkoper

€139.99

€129.99

11% Goedkoper

€145.94

Beschrijving LEGO

Fans van de film Jurassic World: Dominion kunnen de legendarische actie herbeleven met dit geweldige Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval (76949) speelgoed. Kinderen beleven urenlang fantasierijke pret met dit dinosaurus speelgoed, waarmee ze spannende verhalen tot leven kunnen brengen. Dit hoogwaardige LEGO Jurassic World speelgoed voor kinderen van 9 jaar en ouder bevat 6 minifiguren: Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant met een fossielelement, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts en Dr. Henry Wu. De set bevat bovendien 2 dino figuren die kunnen bewegen, een bouwbaar hoofdkwartier met een gedetailleerd lab, een garage voor de terreinwagen, een observatietoren met functie waarmee...

Fans van de film Jurassic World: Dominion kunnen de legendarische actie herbeleven met dit geweldige Giganotosaurus & Therizinosaurus aanval (76949) speelgoed. Kinderen beleven urenlang fantasierijke pret met dit dinosaurus speelgoed, waarmee ze spannende verhalen tot leven kunnen brengen. Dit hoogwaardige LEGO Jurassic World speelgoed voor kinderen van 9 jaar en ouder bevat 6 minifiguren: Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant met een fossielelement, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts en Dr. Henry Wu. De set bevat bovendien 2 dino figuren die kunnen bewegen, een bouwbaar hoofdkwartier met een gedetailleerd lab, een garage voor de terreinwagen, een observatietoren met functie waarmee het platform in kan storten, een helikopter met draaiende propellers en een laadruim. Dankzij de eenvoudige, geïllustreerde instructies kunnen zelfs beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen genieten van het bouwproces. Er zijn LEGO Jurassic World bouwsets voor fans van alle leeftijden, met dino figuren, populaire personages, coole voertuigen en nog veel meer voor urenlang speelplezier. Deze speelset met 2 dinosaurussen is een cool cadeau voor kinderen die gek zijn op dieren en Jurassic World films. Eigenschappen: Kinderen kunnen spannende dinosaurusavonturen beleven met dit LEGO Jurassic World speelgoed, inclusief een bouwbaar hoofdkwartier en boordevol authentieke details. De bouwset bevat een gedetailleerd lab, een speelgoed garage voor de terreinwagen, een observatietoren, een helikopter met draaiende propellers, een laadruim en 6 LEGO Jurassic World minifiguren. De observatietoren heeft een gedetailleerde controlekamer met een platform dat speciaal ontworpen is om in te storten wanneer een dinosaurus de toren aanvalt. Kinderen kunnen de grote dinosaurus figuren van de Giganotosaurus en de Therizinosaurus tegen elkaar opzetten en ze vervolgens een mooi plekje geven op hun kamer . Met dit leuke dinosaurus speelgoed kunnen jonge dinofans spannende momenten uit Jurassic World: Dominion herbeleven. Deze hoogwaardige set is een leuk cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen voor kinderen die gek zijn op dinosaurussen en de nieuwste trends volgen. Met stapsgewijze instructies, zodat beginnende LEGO bouwers vol vertrouwen aan de slag kunnen.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016913552
Legocode 76949
Leeftijd 9 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913552

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913552 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76949

Waar is LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 met het legonummer 76949 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 is 76949 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World liganotosaurus & Therizinosaurus Aanval - 76949 momenteel in de aanbieding is.