LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Zoek dekking! Het gevaar ligt op de loer op Isla Nublar. De vulkanen op het eiland kunnen elk moment uitbarsten en er loopt ook nog eens een levensgevaarlijke carnotaurus rond. Laat de motor van de truck ronken en geef plankgas om Owen, Franklin en Claire te helpen ontsnappen aan de...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€147.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€147.94

Beschrijving LEGO

Zoek dekking! Het gevaar ligt op de loer op Isla Nublar. De vulkanen op het eiland kunnen elk moment uitbarsten en er loopt ook nog eens een levensgevaarlijke carnotaurus rond. Laat de motor van de truck ronken en geef plankgas om Owen, Franklin en Claire te helpen ontsnappen aan de vallende lavastenen en het razende roofdier. Verstop je in het mobiele controlecentrum of lanceer de gyrobol, maar vergeet niet om eerst de babydinosaurus en zijn eieren te redden voor je ervandoor gaat! • Inclusief 3 minifiguren: Owen, Claire en Franklin, plus 2 dinosaurusfiguren. • De set bestaat uit een truck...

Zoek dekking! Het gevaar ligt op de loer op Isla Nublar. De vulkanen op het eiland kunnen elk moment uitbarsten en er loopt ook nog eens een levensgevaarlijke carnotaurus rond. Laat de motor van de truck ronken en geef plankgas om Owen, Franklin en Claire te helpen ontsnappen aan de vallende lavastenen en het razende roofdier. Verstop je in het mobiele controlecentrum of lanceer de gyrobol, maar vergeet niet om eerst de babydinosaurus en zijn eieren te redden voor je ervandoor gaat! • Inclusief 3 minifiguren: Owen, Claire en Franklin, plus 2 dinosaurusfiguren. • De set bestaat uit een truck met aanhanger, een mobiel controlecentrum en een overwoekerde gyrobol-basis. • De truck heeft een cabine met 2 zitplaatsen, een zonnedak, een noppenschieter en achterin een mobiel controlecentrum met computers en kastjes, plus een afkoppelbare aanhanger met een lanceerfunctie voor de gyrobol. • De overwoekerde gyrobol-basis bevat 5 lavastenen, een uitbarst-functie, een dinosaurusnest en een lanceerinstallatie voor de gyrobol. • De carnotaurus heeft verstelbare ledematen en klappende kaken. • Activeer de uitbarstende lavafunctie en help de helden om de vallende stenen te ontwijken! • Lanceer de gyrobol vanaf de aanhanger of de overwoekerde gyrobol-basis en laat hem snel over het eiland rollen om aan de razende carnotaurus te ontsnappen! • Ook inclusief een verdovingsgeweer. • Accessoires: een schep en 3 dinosauruseieren. • Dit leuke speelgoed is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. • De truck is ca. 12 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed. • De aanhanger is ca. 9 cm hoog, 15 cm lang en 10 cm breed. • De carnotaurus is ca. 14 cm hoog. • De overwoekerde gyrobol-basis is ca. 16 cm hoog, 12 cm breed en 20 cm diep. • De gyrobol is ca. 6 cm in doorsnede.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016110241
Legocode 75929
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110241

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110241 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75929

Waar is LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 met het legonummer 75929 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 is 75929 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929 momenteel in de aanbieding is.