LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Vang de T-rex en breng hem terug naar het transportvoertuig voordat er iemand gewond raakt! De dinosaurus is ontsnapt tijdens de rit naar Lockwood Estate en veroorzaakt een hoop problemen, dus het is tijd om de bewakers en Zia in actie te laten komen. - Inclusief drie minifiguren: Zia en...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€164.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€164.95

Beschrijving LEGO

Vang de T-rex en breng hem terug naar het transportvoertuig voordat er iemand gewond raakt! De dinosaurus is ontsnapt tijdens de rit naar Lockwood Estate en veroorzaakt een hoop problemen, dus het is tijd om de bewakers en Zia in actie te laten komen. - Inclusief drie minifiguren: Zia en twee bewakers, plus twee dinosaurusfiguren. - De set omvat een vrachtwagen met één zitplaats, een afneembare aanhanger met een kooi met te openen en te vergrendelen zijpanelen en een landingsgestel, plus een mobiele medische unit en een bewakingssysteem met twee transfusieslangen. - De T-rex heeft verstelbare ledematen, een verstelbare kop...

Vang de T-rex en breng hem terug naar het transportvoertuig voordat er iemand gewond raakt! De dinosaurus is ontsnapt tijdens de rit naar Lockwood Estate en veroorzaakt een hoop problemen, dus het is tijd om de bewakers en Zia in actie te laten komen. - Inclusief drie minifiguren: Zia en twee bewakers, plus twee dinosaurusfiguren. - De set omvat een vrachtwagen met één zitplaats, een afneembare aanhanger met een kooi met te openen en te vergrendelen zijpanelen en een landingsgestel, plus een mobiele medische unit en een bewakingssysteem met twee transfusieslangen. - De T-rex heeft verstelbare ledematen, een verstelbare kop en klappende kaken. - Ontgrendel de zijpanelen van de container en laat de T- rex ontsnappen! - Verwijder het mobiele laboratorium van de transporter en bevestig de slangen aan de dinosaurussen om een noodzakelijke bloedtransfusie uit te voeren! Waarschuwing: Let op! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, vanwege verstikkingsgevaar door kleine onderdelen. Bestaat uit 609 delen. 3 minifiguren. Noppenschieter en een stroomstaaf.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016110296
Legocode 75933
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110296

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110296 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75933

Waar is LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 met het legonummer 75933 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 is 75933 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World T-Rex Transport - 75933 momenteel in de aanbieding is.