LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Stap in LEGO Fantastic Beasts 75952 Newt's koffer magische wezens, er is ruimte genoeg voor iedereen! Help Newt om Jacob, Tina en Queenie mee te nemen op een rondleiding door de verschillende leefomgevingen van de fabeldieren en leer ze hoe ze moeten zorgen voor de Erumpent, Occamy, Dondervogel, Delfstoffer en...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€128.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€131.94

€128.94

Beschrijving LEGO

Stap in LEGO Fantastic Beasts 75952 Newt's koffer magische wezens, er is ruimte genoeg voor iedereen! Help Newt om Jacob, Tina en Queenie mee te nemen op een rondleiding door de verschillende leefomgevingen van de fabeldieren en leer ze hoe ze moeten zorgen voor de Erumpent, Occamy, Dondervogel, Delfstoffer en Boomtrul. Geniet van het ontdekken, drankjes mengen en zorgen voor deze bijzondere fabeldieren!• Inclusief 4 minifiguren: Newt Scamander, Jacob Kowalski, Tina Goldstein en Queenie Goldstein en de bouwbare fabeldieren Erumpent, Occamy en Dondervogel, plus figuren van een Delfstoffer en een Boomtrul.• De set omvat een bouwbare en uitvouwbare koffer met...

Stap in LEGO Fantastic Beasts 75952 Newt's koffer magische wezens, er is ruimte genoeg voor iedereen! Help Newt om Jacob, Tina en Queenie mee te nemen op een rondleiding door de verschillende leefomgevingen van de fabeldieren en leer ze hoe ze moeten zorgen voor de Erumpent, Occamy, Dondervogel, Delfstoffer en Boomtrul. Geniet van het ontdekken, drankjes mengen en zorgen voor deze bijzondere fabeldieren!• Inclusief 4 minifiguren: Newt Scamander, Jacob Kowalski, Tina Goldstein en Queenie Goldstein en de bouwbare fabeldieren Erumpent, Occamy en Dondervogel, plus figuren van een Delfstoffer en een Boomtrul.• De set omvat een bouwbare en uitvouwbare koffer met daarin een nest met een Occamy ei, onderdak- en verzorgsgedeelten.• Open en vouw de koffer uit voor draagbaar speelplezier!• Gebruik de accessoire-elementen om voor de fabeldieren te zorgen.• Speel bekende scènes uit de Fantastic Beasts films na.• Accessoire-elementen: 4 toverstokken, een theepot, een borstel, een vleesmes, een kalkoenpoot, een paraplu, een helm, munten, een goudstaaf, een ladder, een emmer en toverdrankjes.• De koffer is gesloten ca. 13 cm hoog, 16 cm breed en 4 cm diep en geopend ca. 6 cm hoog, 30 cm breed en 10 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016110357
Legocode 75952
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110357

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110357 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75952

Waar is LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 met het legonummer 75952 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 is 75952 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Fantastic Beasts Newt's Koffer met Magische Wezens - 75952 momenteel in de aanbieding is.