LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter Aanval op Het Nest (75980) combineert fantasierijk spelen met poppenhuizen met een van de meest spectaculaire scènes uit de Harry Potter films. Lukt het de Dooddoeners om Het Nest af te laten branden? Er valt zo veel te doen en te ontdekken in Het Nest, het huis...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€99.99

Beste deal bij: Lego.com

44 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€99.99

44% Goedkoper

€179.95

Beschrijving LEGO

LEGO Harry Potter Aanval op Het Nest (75980) combineert fantasierijk spelen met poppenhuizen met een van de meest spectaculaire scènes uit de Harry Potter films. Lukt het de Dooddoeners om Het Nest af te laten branden? Er valt zo veel te doen en te ontdekken in Het Nest, het huis van de familie Wemel. Daarom kan één kant van het zeer gedetailleerde poppenhuis open, waardoor kinderen nog meer ruimte hebben om te spelen. En met 8 minifiguren kan het spel direct beginnen. Wanneer kinderen de beroemde scène naspelen waarin de kwaadaardige Dooddoeners Bellatrix van Detta en Fenrir Vaalhaar aanvallen, kunnen...

LEGO Harry Potter Aanval op Het Nest (75980) combineert fantasierijk spelen met poppenhuizen met een van de meest spectaculaire scènes uit de Harry Potter films. Lukt het de Dooddoeners om Het Nest af te laten branden? Er valt zo veel te doen en te ontdekken in Het Nest, het huis van de familie Wemel. Daarom kan één kant van het zeer gedetailleerde poppenhuis open, waardoor kinderen nog meer ruimte hebben om te spelen. En met 8 minifiguren kan het spel direct beginnen. Wanneer kinderen de beroemde scène naspelen waarin de kwaadaardige Dooddoeners Bellatrix van Detta en Fenrir Vaalhaar aanvallen, kunnen ze de vuurelementen gebruiken om de brand na te bootsen die het gebouw dreigt te verwoesten. Spannend Harry Potter speelgoed voor kinderen Als je op zoek bent naar cool bouwspeelgoed, zit je altijd goed met LEGO Harry Potter sets waarin de vele spannende scènes uit de populaire films tot leven komen. Geef kinderen de magie van de tovenaarswereld van Harry Potter in handen met deze sets vol minifiguren om te verzamelen, herkenbare locaties en geweldige functies.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016685527
Legocode 75980
Leeftijd 9 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016685527

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016685527 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75980

Waar is LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 met het legonummer 75980 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 is 75980 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter™ - Aanval op het Nest - 75980 momenteel in de aanbieding is.