LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Reis naar LEGO Harry Potter 75954 De Grote Zaal van Zweinstein voor onvergetelijke magische avonturen! Kom bijeen in de Grote Zaal voor het banket en de Sorteerceremonie en pak vervolgens je toverstok voor een duel met Draco Malfidus. Beklim de bewegende trappen om de toren met de Grote Trap te...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€174.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€174.99

Beschrijving LEGO

Reis naar LEGO Harry Potter 75954 De Grote Zaal van Zweinstein voor onvergetelijke magische avonturen! Kom bijeen in de Grote Zaal voor het banket en de Sorteerceremonie en pak vervolgens je toverstok voor een duel met Draco Malfidus. Beklim de bewegende trappen om de toren met de Grote Trap te verkennen, leer de kunst van toverdrankjes maken in het klaslokaal, ontdek de steeds veranderende reflecties in de Spiegel van Neregeb en help Harry, Hermelien en Ron het op te nemen tegen de boze Basilisk en Heer Voldemort te verslaan! Eigenschappen: Inclusief 10 minifiguren: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco...

Reis naar LEGO Harry Potter 75954 De Grote Zaal van Zweinstein voor onvergetelijke magische avonturen! Kom bijeen in de Grote Zaal voor het banket en de Sorteerceremonie en pak vervolgens je toverstok voor een duel met Draco Malfidus. Beklim de bewegende trappen om de toren met de Grote Trap te verkennen, leer de kunst van toverdrankjes maken in het klaslokaal, ontdek de steeds veranderende reflecties in de Spiegel van Neregeb en help Harry, Hermelien en Ron het op te nemen tegen de boze Basilisk en Heer Voldemort te verslaan! Eigenschappen: Inclusief 10 minifiguren: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Draco Malfidus, Suzanne Bonkel, professor Anderling, professor Krinkel met dubbel Heer Voldemort gezicht, Hagrid, Albus Perkamentus en Haast Onthoofde Henk, plus bouwbare Basilisk en Felix wezens en figuren van Hedwig en Schurfie. De set omvat een bouwbare Grote Zaal en een toren. De Grote Zaal is inclusief tafels, hoofdtafel met stoelen, open haard, 2 omkeerbare huisvlaggen en 4 'zwevende' kaarsen, eten (een kalkoenpoot, ijs en een kleine taart), bezems, een trofee en een theepot. De toren van 4 verdiepingen bevat een Grote Trap met beweegbare wenteltraptreden onderaan, een toverdrankenlokaal, een schatkamer met schatkist en een torentje met de Spiegel van Neregeb met verwisselbare afbeeldingen en een plek voor Felix. Ook inclusief een boot met hangende lantaarn. Zet de leerlingen in de boot en vaar naar kasteel Zweinstein. Help Hermelien en Suzanne magische drankjes te brouwen. Geniet van het banket in de Grote Zaal en gebruik de Sorteerhoed om de leerlingen bij de verschillende afdelingen in te delen! Verwelkom de nieuwe leerlingen met Hagrid en de professoren Perkamentus en Anderling. Gebruik de toverstokken om Harry tegen Draco te laten strijden in de Duelleerclub! Vlieg Felix in voor de strijd en help Harry de grote Basilisk te verslaan. Kijk in de Spiegel van Neregeb met Ron en verander de weerspiegeling. Verander Quirinus Krinkel in Heer Voldemort door zijn hoofd te draaien! Speel onvergetelijke scènes uit de Harry Potter films na. Accessoire-elementen: 7 toverstokken, 3 drinkbekers, een paraplu, een lantaarn, een bezem, de Sorteerhoed, ketels, drankjes, kaarsen, 2 tovenaarsbezems, eten, een trofee, een theepot, een schatkist en een spin. Kan worden gecombineerd met de set 75953 De Zweinstein Beukwilg voor nog grotere LEGO Harry Potter avonturen. De Grote Zaal van Zweinstein is ca. 37 cm hoog, 30 cm breed en 18 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016110371
Legocode 75954
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110371

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110371 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75954

Waar is LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 met het legonummer 75954 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 is 75954 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954 momenteel in de aanbieding is.