LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken (76392) is een combinatie van een leuk bordspel en magische rollenspellen, speciaal voor fans van de populaire films. Authentiek schaakspel uit de tovenaarswereld Deze fascinerende schaakset prikkelt niet alleen de fantasie van jonge heksen en tovenaars, maar biedt hen ook nog eens 2 verschillende manieren...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€69.98

Beste deal bij: Lego.com

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€69.98

22% Goedkoper

€89.50

Beschrijving LEGO

LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken (76392) is een combinatie van een leuk bordspel en magische rollenspellen, speciaal voor fans van de populaire films. Authentiek schaakspel uit de tovenaarswereld Deze fascinerende schaakset prikkelt niet alleen de fantasie van jonge heksen en tovenaars, maar biedt hen ook nog eens 2 verschillende manieren om te spelen. Het is een betoverende kennismaking met de geweldige wereld van het schaken en een authentieke weergave van een van de bekendste scènes uit Harry Potter en de Steen der Wijzen. Kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met een potje schaken of met het bedenken van het ene...

LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken (76392) is een combinatie van een leuk bordspel en magische rollenspellen, speciaal voor fans van de populaire films. Authentiek schaakspel uit de tovenaarswereld Deze fascinerende schaakset prikkelt niet alleen de fantasie van jonge heksen en tovenaars, maar biedt hen ook nog eens 2 verschillende manieren om te spelen. Het is een betoverende kennismaking met de geweldige wereld van het schaken en een authentieke weergave van een van de bekendste scènes uit Harry Potter en de Steen der Wijzen. Kinderen zullen zich uren kunnen vermaken met een potje schaken of met het bedenken van het ene na het andere avontuur met de personages uit de films. Inclusief minifiguren van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel die de creativiteit van kinderen zullen stimuleren. Ook vind je in deze set een exclusieve gouden minifiguur van professor Severus Sneep ter ere van het 20-jarig bestaan van LEGO Harry Potter en 3 willekeurige tovenaarskaarttegels.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016971620
Legocode 76392
Leeftijd 10 - 65 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971620

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971620 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76392

Waar is LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 met het legonummer 76392 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 is 76392 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Zweinstein Toverschaken 76392 momenteel in de aanbieding is.