LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

Maak met Harry Potter™ een wilde, magische rit aan boord van de LEGO® Collectebus™! Speel met deze coole speelgoedset scènes na uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™. Klap het zijpaneel van de driedubbeldekkerbus uit om toegang te krijgen tot het interieur en de hutkoffer van Harry in te...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€42.98

Beste deal bij: Zavvi

41 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€42.98

41% Goedkoper

€73.00

Beschrijving LEGO

Maak met Harry Potter™ een wilde, magische rit aan boord van de LEGO® Collectebus™! Speel met deze coole speelgoedset scènes na uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™. Klap het zijpaneel van de driedubbeldekkerbus uit om toegang te krijgen tot het interieur en de hutkoffer van Harry in te laden. Bovenin is er ruimte genoeg voor avontuur: til het dak maar op om zelf een kijkje te nemen. Sjaak Stuurman gaat over de kaartjes en de rijvaardigheid van Goof Blikscha laat nog altijd te wensen over, dus kijk uit voor het heen en weer schuivende bed en pas op...

Maak met Harry Potter™ een wilde, magische rit aan boord van de LEGO® Collectebus™! Speel met deze coole speelgoedset scènes na uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™. Klap het zijpaneel van de driedubbeldekkerbus uit om toegang te krijgen tot het interieur en de hutkoffer van Harry in te laden. Bovenin is er ruimte genoeg voor avontuur: til het dak maar op om zelf een kijkje te nemen. Sjaak Stuurman gaat over de kaartjes en de rijvaardigheid van Goof Blikscha laat nog altijd te wensen over, dus kijk uit voor het heen en weer schuivende bed en pas op voor de slingerende kroonluchter: het wordt een gedenkwaardige rit! - Inclusief 3 LEGO® Harry Potter™ minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Harry Potter, Sjaak Stuurman en Goof Blikscha. - Deze LEGO® bus met 3 verdiepingen beschikt over een uitklapbaar zijpaneel dat open kan en een afneembaar dak voor optimale speelmogelijkheden. - Ook inclusief een heen en weer schuivend bed en een slingerende kroonluchter die bewegen als de bus draait en keert. - Het brutale Gekrompen Hoofd en de hutkoffer van Harry Potter met daarin een toverstok, een brief, een chocoladereep en een fles voor toverdrank dragen bij aan de actie en stimuleren fantasierijk speelplezier. - De Collectebus™ is ca. 16 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016542714
Legocode 75957
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016542714

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016542714 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75957

Waar is LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 met het legonummer 75957 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 is 75957 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter De Collectebus - 75957 momenteel in de aanbieding is.