LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Jonge astronauten zullen genieten van Olivia's ruimte-opleiding (41713) constructie speelgoed. Kinderen vanaf 8 jaar trainen samen met LEGO Friends personages voor allerlei ruimteavonturen. De set zit vol authentieke kenmerken, van de stuwraketten op de spaceshuttle tot de virtual reality simulator. Naast het spelen valt er van alles te leren –...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€43.99

Beste deal bij: Bol

42 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€43.99

42% Goedkoper

€69.98

€52.49

31% Goedkoper

€75.93

Beschrijving LEGO

Jonge astronauten zullen genieten van Olivia's ruimte-opleiding (41713) constructie speelgoed. Kinderen vanaf 8 jaar trainen samen met LEGO Friends personages voor allerlei ruimteavonturen. De set zit vol authentieke kenmerken, van de stuwraketten op de spaceshuttle tot de virtual reality simulator. Naast het spelen valt er van alles te leren – alle afbeeldingen in de academie zijn wetenschappelijk correct en het schoolbord bevat echte vergelijkingen voor ruimtevluchten. Kinderen die graag met ruimteschepen spelen, zullen dit LEGO spaceshuttlemodel geweldig vinden. De vrachtruimte van het ruimteschip heeft scharnierende deuren en de LEGO Friends minipoppetjes van astronauten verkennen de ruimte aan de Canadarm. Op...

Jonge astronauten zullen genieten van Olivia's ruimte-opleiding (41713) constructie speelgoed. Kinderen vanaf 8 jaar trainen samen met LEGO Friends personages voor allerlei ruimteavonturen. De set zit vol authentieke kenmerken, van de stuwraketten op de spaceshuttle tot de virtual reality simulator. Naast het spelen valt er van alles te leren – alle afbeeldingen in de academie zijn wetenschappelijk correct en het schoolbord bevat echte vergelijkingen voor ruimtevluchten. Kinderen die graag met ruimteschepen spelen, zullen dit LEGO spaceshuttlemodel geweldig vinden. De vrachtruimte van het ruimteschip heeft scharnierende deuren en de LEGO Friends minipoppetjes van astronauten verkennen de ruimte aan de Canadarm. Op aarde vinden ze een telescoop, een meerassig trainingsapparaat, een missiecontrolecentrum en een model van de zon, de aarde en de maan. Dit ruimte speelgoed bevat instructies voor het digitale tijdperk. Met de interactieve handleiding kunnen kinderen hun model tijdens het bouwen in 3D bekijken. Dit educatieve speelgoed is een geweldige uitdaging voor jonge LEGO bouwers. Ze zullen ervan genieten om een spaceshuttle model te bouwen dat ze daarna vol trots kunnen neerzetten. Een origineel cadeau-idee voor jonge ruimtefans en wetenschappers in de dop. De academie is ca. 26 cm hoog, 21 cm breed en 10 cm diep. De spaceshuttle is ca. 8 cm hoog, 23 cm lang en 15 cm breed Eigenschappen: Dit LEGO Friends educatieve ruimte speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar bevat een model van een spaceshuttle, een academiegebouw, een telescoop en 4 minipoppetjes. Inclusief een speelgoed ruimte-academie met een klaslokaal en missie controlecentrum, een spaceshuttle ruimteschip met een Canadarm, een telescoop en een observatorium. Kinderen kunnen met dit constructie speelgoed leuke rollenspellen spelen waarbij ze meedoen aan astronautentraining, de ruimtevaart simuleren in de LEGO spaceshuttle, een ruimtewandeling maken en de hemel afspeuren op zoek naar nieuwe sterrenstelsels . Dit ruimteschip speelgoed bevat 4 LEGO friends poppetjes van Olivia en haar vrienden. De LEGO minipoppetjes kunnen ronddraaien in het trainingsapparaat en dankzij de vele wetenschappelijk correcte elementen in deze speelgoed set leren kleine ruimtefans van alles over de ruimte en de opleiding tot astronaut. Deze bouwset boordevol functies is een leuk cadeau voor jonge ruimtefans of wetenschappers, voor een verjaardag of speciale gelegenheid.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017154121
Legocode 41713
Leeftijd 8 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017154121

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017154121 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41713

Waar is LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 met het legonummer 41713 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713?

Het lego nummer van LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 is 41713 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Olivia’s ruimte-opleiding - 41713 momenteel in de aanbieding is.