LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Welkom in de dierenkliniek van Heartlake City – de perfecte plek om voor zieke dieren te zorgen! Donna staat klaar om nieuwe patiënten op te nemen. Help Savannah en haar hulphond door de deur. Breng een bezoekje aan de kitten en puppy in de herstelkamer. Donna staat op het uitkijkterras....

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€30.90

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€30.90

39% Goedkoper

€35.99

29% Goedkoper

€35.99

29% Goedkoper

€36.94

27% Goedkoper

€41.98

18% Goedkoper

€44.29

13% Goedkoper

€44.99

12% Goedkoper

€50.94

Beschrijving LEGO

Welkom in de dierenkliniek van Heartlake City – de perfecte plek om voor zieke dieren te zorgen! Donna staat klaar om nieuwe patiënten op te nemen. Help Savannah en haar hulphond door de deur. Breng een bezoekje aan de kitten en puppy in de herstelkamer. Donna staat op het uitkijkterras. Door haar verrekijker ziet ze een babyschildpad die een gevaarlijke weg wil oversteken! Maak je geen zorgen: Mia zorgt er op haar paard voor dat hij niet gewond raakt. Boordevol leuke functies voor urenlang speelplezier Het model bestaat uit een ontvangstruimte, een stal voor het paard van LEGO Friends Mia,...

Welkom in de dierenkliniek van Heartlake City – de perfecte plek om voor zieke dieren te zorgen! Donna staat klaar om nieuwe patiënten op te nemen. Help Savannah en haar hulphond door de deur. Breng een bezoekje aan de kitten en puppy in de herstelkamer. Donna staat op het uitkijkterras. Door haar verrekijker ziet ze een babyschildpad die een gevaarlijke weg wil oversteken! Maak je geen zorgen: Mia zorgt er op haar paard voor dat hij niet gewond raakt. Boordevol leuke functies voor urenlang speelplezier Het model bestaat uit een ontvangstruimte, een stal voor het paard van LEGO Friends Mia, een onderzoeksruimte met dierenartsaccessoires en een balkon. Daarnaast is er een weggedeelte waarop kinderen kunnen spelen dat ze LEGO Friends dieren redden. Kinderen kunnen doen alsof ze Savannah zijn die haar hulphond langsbrengt voor controle, schattige babydieren verzorgen in de kliniek of een heldhaftige reddingsmissie te paard op touw zetten. En net zoals met al het populaire Heartlake City speelgoed is deze set ideaal voor jongens en meisjes die graag samen met hun beste vrienden en vriendinnen hun passies ontdekken. Producteigenschappen: Kinderen kunnen hun liefde voor dieren tonen met de Heartlake City dierenkliniek (41446), waarbij ze de held kunnen spelen en dieren in nood kunnen verzorgen. Deze snel te bouwen set is inclusief 8 figuren waarmee kinderen eindeloze dierenverzorgingsverhalen kunnen bedenken. Er zijn 3 minipoppetjes, een hulphond, een paard met zadel, een kitten, een puppy en een babyschildpad. Kinderen kunnen samen met dierenarts Donna voor de jonge dieren in de kliniek zorgen, Savannah helpen om haar hulphond langs te brengen of samen met Mia te paard een babyschildpad van een drukke weg redden. Een leuk cadeau waarmee jongens en meisjes vanaf 6 jaar hun verzorgende kant kunnen tonen. De set bevat duidelijke instructies zodat kinderen snel kunnen gaan spelen met de dieren, of ze nu veel of weinig LEGO bouwervaring hebben. De set is ca. 16 cm hoog en 16 cm breed – klein genoeg zodat kinderen hem niet steeds hoeven op te ruimen en voor de dieren kunnen zorgen wanneer ze er maar zin in hebben. Nieuw vanaf januari 2021: een jonge kat en hond, plus Bella, een paard met een beweegbaar hoofd dat kinderen omlaag kunnen brengen om het eten op te knabbelen wat Mia in haar stal heeft klaargelegd. Je kunt de LEGO® stenen in de set uitstekend combineren met alle andere LEGO sets voor eindeloos creatief speelplezier. Met de populaire Heartlake City speelgoedsets kunnen kinderen van hun passies genieten en ontdekken hoe onderlinge relaties werken in het gezelschap van de herkenbare LEGO® Friends personages. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016916546
Legocode 41446
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016916546

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016916546 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41446

Waar is LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 met het legonummer 41446 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446?

Het lego nummer van LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 is 41446 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Heartlake City Dierenkliniek - 41446 momenteel in de aanbieding is.