LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De op NASA geïnspireerde creatieve speelset LEGO® City Ruimtestation op de maan (60349) zit vol realistische kenmerken voor fantasierijke speelmogelijkheden, waaronder een wetenschaps- en botanisch lab en een aankoppelbare ruimtecapsule, plus 5 minifiguren van astronauten. Combineer de set met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer speelplezier. Bouwervaring voor kinderen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€50.95

Beste deal bij: Bijenkorf

15 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€50.95

15% Goedkoper

€50.99

15% Goedkoper

€50.99

15% Goedkoper

€55.94

7% Goedkoper

€57.99

3% Goedkoper

€59.99

€59.99

Beschrijving LEGO

De op NASA geïnspireerde creatieve speelset LEGO® City Ruimtestation op de maan (60349) zit vol realistische kenmerken voor fantasierijke speelmogelijkheden, waaronder een wetenschaps- en botanisch lab en een aankoppelbare ruimtecapsule, plus 5 minifiguren van astronauten. Combineer de set met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer speelplezier. Bouwervaring voor kinderen vanaf 6 jaar Deze LEGO bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken. Buitenaards...

De op NASA geïnspireerde creatieve speelset LEGO® City Ruimtestation op de maan (60349) zit vol realistische kenmerken voor fantasierijke speelmogelijkheden, waaronder een wetenschaps- en botanisch lab en een aankoppelbare ruimtecapsule, plus 5 minifiguren van astronauten. Combineer de set met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer speelplezier. Bouwervaring voor kinderen vanaf 6 jaar Deze LEGO bouwset bevat een stapsgewijze gedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale gids is te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties, waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken. Buitenaards leuke speelsets LEGO City ruimtevaartsets bevatten modellen boordevol leuke kenmerken die zijn geïnspireerd op echte NASA machines, voertuigen en ruimteschepen, plus inspirerende astronauten voor fantasierijk en realistisch speelplezier. Producteigenschappen: LEGO® City speelset met ruimtethema – het LEGO City Ruimtestation op de maan (60349) zit boordevol leuke kenmerken en functies die zijn geïnspireerd op het werk van NASA voor een heleboel fantasierijke ruimteavonturen Wat zit er in de doos – alles wat kinderen nodig hebben om een ruimtestation op de maan met een aankoppelbare ruimtecapsule te bouwen, plus 5 minifiguren van astronauten Ontworpen voor creatief speelplezier – dit ruimtestation beschikt over een wetenschaps- en botanisch laboratorium, een slaapzaal en een aankoppelbare ruimtecapsule Een superleuk cadeau voor elke gelegenheid – dit LEGO® speelgoed is een tof cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 6 jaar en ouder Afmetingen van het model – eenmaal gebouwd is het ruimtestation op de maan ca. 13 cm hoog, 32 cm lang en 28 cm breed Leuke accessoires voor de LEGO® minifiguren – deze speelset bevat onder andere een camera, moersleutel, boor, helmen en planten Interactieve bouwinstructies – met de LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien Spelen en leren – LEGO® City ruimtevaartspeelgoed is geïnspireerd op echte NASA machines, voertuigen en ruimteschepen voor eindeloze speelmogelijkheden die zijn gebaseerd op realistische situaties Gericht op kwaliteit – alle LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – dat is al zo sinds 1958 Veiligheid staat voorop – LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen Verras kinderen vanaf 6 jaar die geïnteresseerd zijn in ruimtevaart met dit veelzijdige LEGO City speelgoed; een geweldig sinterklaascadeau, een origineel kerstgeschenk of een leuke verrassing voor iedere andere gelegenheid.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017161761
Legocode 60349
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017161761

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017161761 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60349

Waar is LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 met het legonummer 60349 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349?

Het lego nummer van LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 is 60349 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Ruimtestation op de Maan - 60349 momenteel in de aanbieding is.