LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Is je garderobe toe aan een make-over? Spring achterop Andrea's scooter en maak een ritje naar Emma's winkel en atelier. Bekijk alle looks op de stijlenspinner en combineer outfits. Kleed de mannequins aan, terwijl Andrea kleding past in de ronddraaiende paskamer. Ben je in een creatieve bui? Schets samen met...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€23.20

Beste deal bij: Bol.com

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€23.20

35% Goedkoper

€26.99

25% Goedkoper

€29.94

17% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€30.98

14% Goedkoper

€31.94

11% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Is je garderobe toe aan een make-over? Spring achterop Andrea's scooter en maak een ritje naar Emma's winkel en atelier. Bekijk alle looks op de stijlenspinner en combineer outfits. Kleed de mannequins aan, terwijl Andrea kleding past in de ronddraaiende paskamer. Ben je in een creatieve bui? Schets samen met Emma ideeën in haar atelier en maak nieuwe ontwerpen met haar naaimachine. Eigenschappen Laat kinderen in stijl spelen met Emma’s modewinkel (41427). Onderin bevindt zich een winkel waar kinderen kleding kunnen kopen. Bovenin bevindt zich het atelier waar ze outfits kunnen ontwerpen. • Deze bouwset bevat een atelier en een...

Is je garderobe toe aan een make-over? Spring achterop Andrea's scooter en maak een ritje naar Emma's winkel en atelier. Bekijk alle looks op de stijlenspinner en combineer outfits. Kleed de mannequins aan, terwijl Andrea kleding past in de ronddraaiende paskamer. Ben je in een creatieve bui? Schets samen met Emma ideeën in haar atelier en maak nieuwe ontwerpen met haar naaimachine. Eigenschappen Laat kinderen in stijl spelen met Emma’s modewinkel (41427). Onderin bevindt zich een winkel waar kinderen kleding kunnen kopen. Bovenin bevindt zich het atelier waar ze outfits kunnen ontwerpen. • Deze bouwset bevat een atelier en een kleermakerswinkel, 2 minipoppetjes die je zelf kunt bouwen, en mode-accessoires, zoals de glanzende stoffen rokken (verkrijgbaar vanaf juni 2020), schaar en stof voor urenlang creatief speelplezier. Kinderen kunnen de bovenste verdieping eraf halen, zodat ze afzonderlijk met de winkel en het atelier kunnen spelen. Zo kunnen ze ook beter bij alle leuke functies van de winkel, zoals de ronddraaiende stijlenkiezer en paskamer. • Ben je op zoek naar leuk speelgoed voor kinderen van 6 jaar en ouder? Deze 343-delige set is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jongens en meisjes die van spelen met kleding houden of die graag een uitdagend bouwproject ondernemen. Met zijn hoogte van 17 cm en breedte van 16 cm is deze modewinkel met 2 verdiepingen een echte blikvanger in elke slaapkamer. Kinderen kunnen de set ook combineren met ander LEGO® speelgoed voor nog meer creatief plezier. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken met alle geweldige functies van deze winkel speelgoedset en omdat je voor de set geen batterijen nodig hebt, houdt het plezier nooit op. Net als alle andere LEGO® bouwsets, bevat ook deze modespeelset duidelijke instructies die zo zijn opgesteld dat kinderen vanaf 6 jaar ze makkelijk kunnen volgen en het bouwwerk zonder hulp van volwassenen kunnen bouwen, waarmee ze onafhankelijkheid en zelfvertrouwen ontwikkelen. Laat kinderen kennismaken met de wereld van LEGO® Heartlake City, een plek vol spannende missies, schattige huisdieren, leuke hangplekken en fantastische vriendschappen. LEGO® bouwsets voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen strenge kwaliteitseisen van de LEGO Groep om ervoor te zorgen dat kleine vingertjes ze elke keer weer eenvoudig op elkaar kunnen zetten en uit elkaar kunnen halen. LEGO® stenen en onderdelen worden rigoureus getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit geweldige bouwspeelgoed voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016619126
Legocode 41427
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016619126

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016619126 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41427

Waar is LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 met het legonummer 41427 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427?

Het lego nummer van LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 is 41427 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Emma's Modewinkel - 41427 momenteel in de aanbieding is.