LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Iedereen klaar? Bakken maar! Ga met LEGO® Friends Stephanie mee naar de tv-studio waar zij deelneemt aan een bakshow. Draai aan het wiel boven het podium om te zien welke gekke ingrediënten de bakkers moeten gebruiken. Ga creatief aan de slag met het glazuur en de decoraties. Pak de brandblusser...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€34.49

Beste deal bij: Bol.com

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€34.49

26% Goedkoper

€34.99

25% Goedkoper

€39.94

14% Goedkoper

€45.94

1% Goedkoper

€46.44

Beschrijving LEGO

Iedereen klaar? Bakken maar! Ga met LEGO® Friends Stephanie mee naar de tv-studio waar zij deelneemt aan een bakshow. Draai aan het wiel boven het podium om te zien welke gekke ingrediënten de bakkers moeten gebruiken. Ga creatief aan de slag met het glazuur en de decoraties. Pak de brandblusser om David te helpen een keukenbrandje te blussen. De klok telt af, maar wie wint de geldprijs en de beker? De jury heeft jouw hulp nodig om te beslissen! Eigenschappen: Stimuleer creatief spel door kinderen de LEGO® Friends personages in deze bakwedstrijdspeelset te helpen geweldige LEGO taarten te bouwen. Ze...

Iedereen klaar? Bakken maar! Ga met LEGO® Friends Stephanie mee naar de tv-studio waar zij deelneemt aan een bakshow. Draai aan het wiel boven het podium om te zien welke gekke ingrediënten de bakkers moeten gebruiken. Ga creatief aan de slag met het glazuur en de decoraties. Pak de brandblusser om David te helpen een keukenbrandje te blussen. De klok telt af, maar wie wint de geldprijs en de beker? De jury heeft jouw hulp nodig om te beslissen! Eigenschappen: Stimuleer creatief spel door kinderen de LEGO® Friends personages in deze bakwedstrijdspeelset te helpen geweldige LEGO taarten te bouwen. Ze zullen ervan genieten om te spelen alsof ze moeten presteren onder de hete studiolampen! Deze Bakwedstrijd (41393) speelset boordevol leuke functies is inclusief 3 minipoppetjes, 2 bakstations met draaiende taartenstandaards, veel bakaccessoires zoals speelgoedeten en toppings, en keukenapparatuur. Kinderen zullen urenlang zoet zijn met deze LEGO®set boordevol functies. Ze kunnen doen alsof ze bakken op de kookplaat, het jurylid spelen, achter de camera's staan, helpen een keukenbrandje te blussen of een nieuwe creatie maken door hun eigen LEGO stenen toe te voegen. Er zijn zoveel manieren waarop kinderen vanaf 6 jaar urenlang creatief speelplezier kunnen beleven met deze 361-delige LEGO® set. Het is een geweldig verjaardags- of decembercadeau voor kinderen die nog niet bekend zijn met LEGO speelgoed of voor fans van de Friends tv-serie. Deze modulaire set kan worden gescheiden om de taartenvreugde over een kamer te verdelen. Maar omdat de set ca. 15 cm hoog en 30 cm breed is, neemt hij ook niet veel ruimte in beslag wanneer alle elementen samen worden uitgestald. Deze LEGO® Friends set wordt geleverd met alles wat kinderen nodig hebben om een tv-bakwedstrijd na te bouwen en na te spelen. Voor actie zijn geen batterijen nodig – het creatieve speelplezier is afkomstig van de verbeelding van kinderen. Zoals alle LEGO® sets wordt ook dit kookspeelgoed geleverd met duidelijke gedrukte instructies. Deze zijn zo ontworpen dat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen. Laat kinderen kennismaken met de spannende LEGO® Friends wereld. Daar kunnen kinderen leren dat al hun dromen kunnen uitkomen zolang ze hun hart maar volgen. LEGO® bouwsets voor kinderen voldoen aan de hoogste industrienormen en de hoge kwaliteitseisen van de LEGO Groep, zodat ze door kleine handjes eenvoudig uit elkaar kunnen worden gehaald – en dat is al zo sinds 1958. De LEGO Groep test alle stenen en onderdelen tot het uiterste om er zeker van te zijn dat elke speelset voor kleine bouwers voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016618808
Legocode 41393
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618808

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618808 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41393

Waar is LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 met het legonummer 41393 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393?

Het lego nummer van LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 is 41393 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Bakwedstrijd - 41393 momenteel in de aanbieding is.