LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Ben je op zoek naar een leuk LEGO® cadeau als beloning voor een kleine bouwer? LEGO® Friends Emma's Dalmatiërkubus (41663) is een draagbare speelset die jonge dierenvrienden onderweg vermaakt. In dit verjaardagscadeau voor kinderen vind je een LEGO Friends minipoppetje van Emma die de verjaardag van haar dalmatiërpuppy viert. Puppyplezier...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€15.94

Beste deal bij: Alternate

16 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€15.94

16% Goedkoper

€17.44

8% Goedkoper

€17.98

5% Goedkoper

€18.94

Beschrijving LEGO

Ben je op zoek naar een leuk LEGO® cadeau als beloning voor een kleine bouwer? LEGO® Friends Emma's Dalmatiërkubus (41663) is een draagbare speelset die jonge dierenvrienden onderweg vermaakt. In dit verjaardagscadeau voor kinderen vind je een LEGO Friends minipoppetje van Emma die de verjaardag van haar dalmatiërpuppy viert. Puppyplezier voor onderweg Dit schattige, draagbare speelgoed is klein genoeg om in een tas mee te nemen en zit boordevol dierenplezier om lange autoritten leuker te maken. Het is ook ideaal speelgoed om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. En als je denkt dat Dalmatiërs altijd wit met zwart...

Ben je op zoek naar een leuk LEGO® cadeau als beloning voor een kleine bouwer? LEGO® Friends Emma's Dalmatiërkubus (41663) is een draagbare speelset die jonge dierenvrienden onderweg vermaakt. In dit verjaardagscadeau voor kinderen vind je een LEGO Friends minipoppetje van Emma die de verjaardag van haar dalmatiërpuppy viert. Puppyplezier voor onderweg Dit schattige, draagbare speelgoed is klein genoeg om in een tas mee te nemen en zit boordevol dierenplezier om lange autoritten leuker te maken. Het is ook ideaal speelgoed om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. En als je denkt dat Dalmatiërs altijd wit met zwart zijn, kijk dan nog maar eens goed! Kinderen ontdekken de kleur van hun hond pas als ze de doos openmaken! Spelen met passie Laat kinderen kennismaken met het populaire LEGO Friends kubusspeelgoed, waarmee ze aan iedereen kunnen laten zien hoeveel ze van dieren houden! Eigenschappen: Laat kinderen onderweg avonturen beleven met de draagbare dierenspeelgoedset LEGO® Friends Emma's Dalmatiërkubus 41663. Ze kunnen een hondenfeestje geven en daarna het doosje van hun leuke nieuwe speelgoed dichtdoen om er onderweg mee te spelen. Binnen in dit puppyspeelgoed voor kinderen vind je een LEGO® Friends minipoppetje van Emma, een schattige hondenfiguur in een verrassingskleur en een heleboel speelgoedaccessoires die de fantasie van kinderen stimuleren. Kinderen kunnen binnen of buiten de kubus spelen met het speelgoeddier of het erin doen en meenemen voor plezier onderweg. Dankzij de eenvoudige bouwwerken in de kubussen maken kinderen op een leuke manier kennis met de LEGO® Friends wereld. Dit dalmatiërspeelgoed is een ideaal cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een hoogte van ca. 7 cm en een breedte van ca. 8 cm is deze kubus een schattige blikvanger voor op een bureau dankzij de stoffen oren (nieuw vanaf januari 2021) en de grappige hondenkop. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol spannende missies en fantastische vriendschappen waar kinderen hun passies kunnen ontdekken, samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren. De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van deze LEGO® Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915570
Legocode 41663
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915570

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915570 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41663

Waar is LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 met het legonummer 41663 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663?

Het lego nummer van LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 is 41663 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Emma's Dalmatiër Kubus - 41663 momenteel in de aanbieding is.