LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Ken je een actief kind dat een traktatie verdient? Geef ze een verrassing cadeau waar ze blij van worden: LEGO Friends Andrea’s zwemkubus (41671) minipoppenspeelset. De verzamelbare kubus is vormgegeven als een sportrugzak, compleet met riemen en een handvat. In dit reisspeelgoed bereidt Andrea de minipoppetjes zich voor op een...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€16.98

Beste deal bij: Bol.com

3 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€16.98

3% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Ken je een actief kind dat een traktatie verdient? Geef ze een verrassing cadeau waar ze blij van worden: LEGO Friends Andrea’s zwemkubus (41671) minipoppenspeelset. De verzamelbare kubus is vormgegeven als een sportrugzak, compleet met riemen en een handvat. In dit reisspeelgoed bereidt Andrea de minipoppetjes zich voor op een zwemwedstrijd, aangemoedigd door haar schattige poedel het hondenspeeltje. Samen spelen Kubussen zijn ideaal draagbaar dierenspeelgoed voor op vakantie. Alle onderdelen passen in het doosje en kunnen op de bodem van de kubus worden vastgemaakt, zodat er nooit meer onderdelen kwijtraken! Kinderen kunnen deze kleine dierenkubus gemakkelijk meenemen naar een vriendje...

Ken je een actief kind dat een traktatie verdient? Geef ze een verrassing cadeau waar ze blij van worden: LEGO Friends Andrea’s zwemkubus (41671) minipoppenspeelset. De verzamelbare kubus is vormgegeven als een sportrugzak, compleet met riemen en een handvat. In dit reisspeelgoed bereidt Andrea de minipoppetjes zich voor op een zwemwedstrijd, aangemoedigd door haar schattige poedel het hondenspeeltje. Samen spelen Kubussen zijn ideaal draagbaar dierenspeelgoed voor op vakantie. Alle onderdelen passen in het doosje en kunnen op de bodem van de kubus worden vastgemaakt, zodat er nooit meer onderdelen kwijtraken! Kinderen kunnen deze kleine dierenkubus gemakkelijk meenemen naar een vriendje of vriendinnetje om er daar mee te spelen. Met LEGO Friends sets ontdekken jongens en meisjes waar hun passies liggen, samen met de meiden uit Heartlake City. Er hoeft weinig te worden gebouwd voor dit speelgoed, zodat het speelplezier direct kan beginnen. Producteigenschappen: Met de draagbare Andrea's zwemkubus (41671) kunnen kinderen samen creatief spelen. De kubus past in elke tas om ook onderweg zwemplezier te beleven. De kubus bevat een LEGO® Friends minipoppetje, een speelgoedpoedel in 1 van de 4 verschillende kleuren, een bouwbaar minizwembad en een stoel, plus een heleboel creatieve accessoires voor fantasierijk speelplezier. Kinderen kunnen de onderdelen uit de LEGO® Friends zwemkubus halen en ze er na het spelen weer in opbergen om het speelgoed mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Een geweldig verjaardagscadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met dieren spelen. LEGO® Friends kubussen zijn de perfecte verrassing voor kinderen die altijd en overal creatief willen spelen. Dit kinderspeelgoed is slechts ca. 7 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep. Het is compact, maar zit vol LEGO® plezier en ziet er dankzij zijn zwemtasvorm ook nog eens heel leuk uit. Met het populaire Heartlake City speelgoed kunnen kinderen spelen met herkenbare LEGO® Friends personages en schattige speelgoeddieren, waarbij ze ontdekken waar hun passies liggen. De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van creatieve LEGO® cadeaus worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915761
Legocode 41671
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915761

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915761 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41671

Waar is LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 met het legonummer 41671 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671?

Het lego nummer van LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 is 41671 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Andrea's Zwem Kubus - 41671 momenteel in de aanbieding is.