LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Maak kennis met Mia's mopshondpuppy – hij is zó schattig! Help haar om hem te borstelen met een kam. Haal een bot om op te knauwen en een snack uit de kast met verzorgingsproducten voor dieren. Oh oh... hij heeft gepoept! Maar als hij zo schattig kijkt, kun je haast...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€14.94

Beste deal bij: Alternate

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€14.94

20% Goedkoper

€14.98

20% Goedkoper

€18.69

Beschrijving LEGO

Maak kennis met Mia's mopshondpuppy – hij is zó schattig! Help haar om hem te borstelen met een kam. Haal een bot om op te knauwen en een snack uit de kast met verzorgingsproducten voor dieren. Oh oh... hij heeft gepoept! Maar als hij zo schattig kijkt, kun je haast niets anders doen dan Mia's harige huisdier vergeven. Help Mia om de rommel in de emmer te scheppen. Doe de kubus dicht en neem hem mee naar je vrienden – zij vinden hem vast en zeker ook superschattig! Verrassingen voor onderweg De populaire LEGO Friends kubussen vormen een ideale verrassing...

Maak kennis met Mia's mopshondpuppy – hij is zó schattig! Help haar om hem te borstelen met een kam. Haal een bot om op te knauwen en een snack uit de kast met verzorgingsproducten voor dieren. Oh oh... hij heeft gepoept! Maar als hij zo schattig kijkt, kun je haast niets anders doen dan Mia's harige huisdier vergeven. Help Mia om de rommel in de emmer te scheppen. Doe de kubus dicht en neem hem mee naar je vrienden – zij vinden hem vast en zeker ook superschattig! Verrassingen voor onderweg De populaire LEGO Friends kubussen vormen een ideale verrassing voor hondenliefhebbers die hun speelgoed graag met zich meenemen. Deze leuke LEGO set is klein genoeg om in een tas te worden meegenomen naar het huis van een vriendje of vriendinnetje. Eigenschappen: Kinderen kunnen onderweg hun dierenliefde uiten met LEGO® Friends Mia's Pugkubus (41664). Met deze grappige speelgoeddoos in de vorm van een hond kunnen kinderen doen alsof ze voor een puppy zorgen. Een draagbaar en compact cadeau. Inclusief een LEGO® Friends minipoppetje van Mia en een speelgoedmopshond in een verrassingskleur, plus een bouwbare kast om het kauwbot en het hondenkoekje van de mopshond in te bewaren. Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles erin doen voor plezier onderweg. Een schattig, creatief verrassingscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met speelgoeddieren spelen. De eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier. De kubus is ca. 8 cm breed en 7 cm hoog. Dankzij de stoffen oren en mopshondenkop is dit compacte draagbare speelgoed ideaal om een bureau in een kinderkamer mee op te fleuren. Laat kinderen kennismaken met de wereld van LEGO® Friends Heartlake City: kleurrijke speelsets met personages waarmee kinderen zich kunnen identificeren en zich urenlang alleen of samen met hun beste vrienden en vriendinnen kunnen vermaken. Dit stevige, draagbare speelgoed is gebouwd voor onderweg. LEGO® producten voldoen aan strikte industrienormen, waardoor de onderdelen compatibel en keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De creatieve LEGO® Friends cadeaus worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915587
Legocode 41664
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915587

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915587 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41664

Waar is LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 met het legonummer 41664 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664?

Het lego nummer van LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 is 41664 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Mia's Pug Kubus - 41664 momenteel in de aanbieding is.