LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

LEGO® Friends Andrea is gek op muziek en weet hoe ze een fantastisch LEGO Friends feestje moet geven. Kom ook mee naar haar leuke zwembadfeest! Laat de sportieve LEGO Friends Stephanie oefenen met surfen op de geweldige golfmachine terwijl dj Andrea intussen zorgt voor wat funky beats. Zet haar daarna...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€54.44

Beste deal bij: Conrad

45 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€54.44

45% Goedkoper

€99.00

Beschrijving LEGO

LEGO® Friends Andrea is gek op muziek en weet hoe ze een fantastisch LEGO Friends feestje moet geven. Kom ook mee naar haar leuke zwembadfeest! Laat de sportieve LEGO Friends Stephanie oefenen met surfen op de geweldige golfmachine terwijl dj Andrea intussen zorgt voor wat funky beats. Zet haar daarna op de glijbaan en laat haar in de zwembadwaterval plonzen. Bestel een drankje aan de sapbar, zodat Stephanie iets te drinken heeft terwijl ze ronddobbert op haar opblaasbare flamingo. Maar ze kan niet lang van de rust genieten... Een feestganger heeft haar net met een waterpistool natgespoten! Help haar om...

LEGO® Friends Andrea is gek op muziek en weet hoe ze een fantastisch LEGO Friends feestje moet geven. Kom ook mee naar haar leuke zwembadfeest! Laat de sportieve LEGO Friends Stephanie oefenen met surfen op de geweldige golfmachine terwijl dj Andrea intussen zorgt voor wat funky beats. Zet haar daarna op de glijbaan en laat haar in de zwembadwaterval plonzen. Bestel een drankje aan de sapbar, zodat Stephanie iets te drinken heeft terwijl ze ronddobbert op haar opblaasbare flamingo. Maar ze kan niet lang van de rust genieten... Een feestganger heeft haar net met een waterpistool natgespoten! Help haar om een douche te nemen en haar haren te doen in de kleedkamers, zodat ze er geweldig uitziet als ze teruggaat naar het feest. Eigenschappen: Inclusief 2 minipoppetjes: Andrea en Stephanie. De set omvat een bouwbaar zwembad met een glijbaan, een waterval, een verende springplank, een bubbelbad, een draaiende dj-booth, een doucheruimte met kluisjes, een toilet en een aquarium. De sapbar is inclusief 2 barkrukken en kan los worden gebruikt of worden bevestigd in het speelgoedzwembad als een zwembadbar. De golfmachine beschikt over een set luidsprekers, een surfplank en een schijf met draaifunctie om een golfbeweging na te bootsen. Accessoire-elementen: een fruitschaal, een blender, een banaan, een wortel, glazen met kersen, een surfplank, elpees, waterpistolen met schietfuctie, een strik, een haarborstel, zwemvliezen en een vis. Kinderen zullen ervan genieten om te doen alsof ze Andrea zijn die voor haar vrienden zingt. Door de schijf van de golfmachine te draaien, kunnen kinderen doen alsof ze de meisjes laten surfen. Grappige details, zoals pistolen die water 'schieten', maken het spelen nog leuker. Door een zwembadfeest na te spelen kunnen jonge kinderen vaardigheden ontwikkelen en sociale situaties verkennen. Een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Het LEGO® Friends speelgoed stimuleert fantasierijk spel en maakt bouwen creatief en leuk. Deze set maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's, waardoor het een geweldig cadeau is voor kinderen. Het LEGO® zwembadcomplex is ca. 15 cm hoog, 29 cm breed en 20 cm diep. De golfmachine is ca. 7 cm hoog, 4 cm breed en 5 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016370188
Legocode 41374
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370188

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370188 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41374

Waar is LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 met het legonummer 41374 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374?

Het lego nummer van LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 is 41374 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Andrea's Zwembadfeest - 41374 momenteel in de aanbieding is.