LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Verras kinderen met LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662). De schattige kubus heeft het gezicht van een flamingo en aan de bovenkant zitten stoffen 'veren'. Binnenin vind je de populaire LEGO Friends Olivia, figuren van een flamingo en kikker, plus diverse accessoires voor creatief speelplezier. Avonturen voor onderweg Deze draagbare speelset...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€14.98

Beste deal bij: Zavvi

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€14.98

30% Goedkoper

€21.47

Beschrijving LEGO

Verras kinderen met LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662). De schattige kubus heeft het gezicht van een flamingo en aan de bovenkant zitten stoffen 'veren'. Binnenin vind je de populaire LEGO Friends Olivia, figuren van een flamingo en kikker, plus diverse accessoires voor creatief speelplezier. Avonturen voor onderweg Deze draagbare speelset vermaakt kinderen tijdens lange autoritten. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen met de speelgoedflamingo in het oerwoud. Alle onderdelen passen in het stevige roze doosje en omdat ze gemaakt zijn van LEGO onderdelen, kunnen de minipoppetjes en accessoires worden vastgezet op de bodem zodat kinderen...

Verras kinderen met LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662). De schattige kubus heeft het gezicht van een flamingo en aan de bovenkant zitten stoffen 'veren'. Binnenin vind je de populaire LEGO Friends Olivia, figuren van een flamingo en kikker, plus diverse accessoires voor creatief speelplezier. Avonturen voor onderweg Deze draagbare speelset vermaakt kinderen tijdens lange autoritten. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten tijdens het spelen met de speelgoedflamingo in het oerwoud. Alle onderdelen passen in het stevige roze doosje en omdat ze gemaakt zijn van LEGO onderdelen, kunnen de minipoppetjes en accessoires worden vastgezet op de bodem zodat kinderen ze onderweg niet snel kwijtraken. Spelen en delen LEGO Friends kubussen bieden talloze speelmogelijkheden, waardoor het leuke verjaardagscadeautjes zijn voor klasgenoten. De kubussen zijn ook klein genoeg om in een tas te worden meegenomen naar het huis van een vriendje of vriendinnetje. Eigenschappen: LEGO® Friends Olivia's Flamingokubus (41662) is een draagbare junglespeelset in een vrolijke kubus met flamingothema. Jungleplezier voor onderweg voor kinderen die van dieren houden en een verrassing hebben verdiend! Bevat het populaire LEGO® Friends minipoppetje van Olivia, een speelgoedflamingo in 1 van de 4 verschillende kleuren, een kikkerfiguur, een bouwbaar junglemeertje, een camera, een watermeloen en een stuk watermeloen. Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles in dit draagbare speelgoed meenemen voor plezier onderweg. Een ideale cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met kleine speelgoeddieren spelen. Met een hoogte van ca. 11 cm en een breedte van ca. 8 cm vormt deze kubus een leuke, compacte decoratie voor op een bureau dankzij de stoffen 'veren' (nieuw vanaf januari 2021) en het schattige flamingogezicht. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol creatief plezier en fantastische vriendschappen, waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is! De bouwonderdelen van dit nieuwe LEGO® speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Friends sets worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915068
Legocode 41662
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915068

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915068 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41662

Waar is LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 met het legonummer 41662 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662?

Het lego nummer van LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 is 41662 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Olivia's Flamingo Kubus - 41662 momenteel in de aanbieding is.