LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

• Met vijf zelf te bouwen dieren: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een bek die open kan, een giraf met een buigbare nek en een vogel. • Je kind leert spelenderwijs kleuren herkennen en sorteren. • Door over de dieren...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Top1Toys

50 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

50% Goedkoper

€59.95

Beschrijving LEGO

• Met vijf zelf te bouwen dieren: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een bek die open kan, een giraf met een buigbare nek en een vogel. • Je kind leert spelenderwijs kleuren herkennen en sorteren. • Door over de dieren te praten tijdens het samen bouwen, wordt bovendien de spreekvaardigheid getraind. • Koppel vier van de dieren aan elkaar voor een echte dierenoptocht en rijd met de trein door de kamer. • Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters door ze zelf verhalen over dieren te laten verzinnen met dit...

• Met vijf zelf te bouwen dieren: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een bek die open kan, een giraf met een buigbare nek en een vogel. • Je kind leert spelenderwijs kleuren herkennen en sorteren. • Door over de dieren te praten tijdens het samen bouwen, wordt bovendien de spreekvaardigheid getraind. • Koppel vier van de dieren aan elkaar voor een echte dierenoptocht en rijd met de trein door de kamer. • Stimuleer de creativiteit en verbeelding van peuters door ze zelf verhalen over dieren te laten verzinnen met dit veelzijdige speelgoed Met handige opbergdoos voor al je LEGO DUPLO stenen. Peuters zullen genieten van het bouwen van hun eigen dierentrein met de set Mijn eerste dier - opbergdoos! Help hen de stenen in verschillende kleuren te sorteren en praat over de dieren terwijl jullie ze samen bouwen: een olifant met een glijbaan als slurf, een krokodil met scharnierende kaken, een leeuw met een openende bek, een giraf met een flexibele nek en een witte vogel. De grote, vrolijke LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes. De stenen worden geleverd in een handige opbergdoos.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016111385
Legocode 10863
Leeftijd 1 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016111385

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016111385 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10863

Waar is LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 met het legonummer 10863 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 is 10863 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos - 10863 momenteel in de aanbieding is.