LEGO DUPLO Politiebureau - 10902

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters zullen het geweldig vinden om zelf verhalen te bedenken waarin het eenvoudig te bouwen politiebureau centraal staat. Laat de politieagenten wegscheuren in hun politieauto met zwaailichten en gillende sirenes om de boef...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€29.94

Beste deal bij: Alternate

38 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.94

38% Goedkoper

€40.94

15% Goedkoper

€47.99

Beschrijving LEGO

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters zullen het geweldig vinden om zelf verhalen te bedenken waarin het eenvoudig te bouwen politiebureau centraal staat. Laat de politieagenten wegscheuren in hun politieauto met zwaailichten en gillende sirenes om de boef te vangen die er met de donuts van de agent vandoor is gegaan! Neem de boef mee naar het politiebureau en sluit hem veilig op in de cel. Inclusief 3 DUPLO figuren. • Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: 2 politieagenten en een boef. • De set bestaat uit een eenvoudig...

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters zullen het geweldig vinden om zelf verhalen te bedenken waarin het eenvoudig te bouwen politiebureau centraal staat. Laat de politieagenten wegscheuren in hun politieauto met zwaailichten en gillende sirenes om de boef te vangen die er met de donuts van de agent vandoor is gegaan! Neem de boef mee naar het politiebureau en sluit hem veilig op in de cel. Inclusief 3 DUPLO figuren. • Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: 2 politieagenten en een boef. • De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen politiebureau met een celdeur die open kan en een politieauto met zwaailichten en sirene. • Accessoire-elementen: een mok, stenen met donutopdruk en een bewakingscamera. • Druk op de knop om de sirene en de zwaailichten van de politieauto te activeren. • Vang de boef en sluit hem op in de cel van het politiebureau. • Gebruik de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk om je peuter op een leuke manier iets te leren over de politie en hulpvaardigheid. • Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen met dit eenvoudig te bouwen model. • Dit politiespeelgoed is een ideaal cadeautje voor peuters. • LEGO® DUPLO® producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en gemakkelijk spelen door kleine handjes. • Er zijn diverse LEGO® DUPLO® Mijn eigen stad producten om te verzamelen. Hiermee kan je kind alledaagse situaties naspelen in een herkenbare DUPLO wereld. • Combineer met de 10900 Politiemotor voor nog meer politieplezier. • Het politiebureau is ca. 17 cm hoog, 25 cm breed en 10 cm diep. • De politieauto is ca. 11 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016367669
Legocode 10902
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367669

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367669 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Politiebureau - 10902' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10902

Waar is LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 met het legonummer 10902 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Politiebureau - 10902?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 is 10902 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Politiebureau - 10902 momenteel in de aanbieding is.