LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Ouders, verzorgers en peuters beleven samen leuke ontwikkelingsmomenten wanneer ze een handje meehelpen op de boerderij en kinderboerderij. Er is een tractor die een kar vol gereedschap vervoert, plus figuren van 2 schattige schapen, een boer en een kind. Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€20.97

Beste deal bij: Bol.com

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.97

22% Goedkoper

€22.93

15% Goedkoper

€22.93

15% Goedkoper

€25.93

4% Goedkoper

€26.93

Beschrijving LEGO

Ouders, verzorgers en peuters beleven samen leuke ontwikkelingsmomenten wanneer ze een handje meehelpen op de boerderij en kinderboerderij. Er is een tractor die een kar vol gereedschap vervoert, plus figuren van 2 schattige schapen, een boer en een kind. Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden wanneer ze doen alsof ze het voer naar de schapen brengen en ze te eten geven. Spelenderwijs leren op de boerderij Ouders en peuters beleven samen magische momenten wanneer ze een handje meehelpen op de boerderij en kinderboerderij. Er is een tractor die een kar vol gereedschap vervoert, plus figuren...

Ouders, verzorgers en peuters beleven samen leuke ontwikkelingsmomenten wanneer ze een handje meehelpen op de boerderij en kinderboerderij. Er is een tractor die een kar vol gereedschap vervoert, plus figuren van 2 schattige schapen, een boer en een kind. Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden wanneer ze doen alsof ze het voer naar de schapen brengen en ze te eten geven. Spelenderwijs leren op de boerderij Ouders en peuters beleven samen magische momenten wanneer ze een handje meehelpen op de boerderij en kinderboerderij. Er is een tractor die een kar vol gereedschap vervoert, plus figuren van 2 schattige schapen, een boer en een kind. Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele vaardigheden wanneer ze doen alsof ze het voer naar de schapen brengen en ze te eten geven. Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen. Producteigenschappen: Met een tractor om mee te rijden en schapen om te voeren zet LEGO® DUPLO® Stad Landbouwtractor en dieren verzorgen (10950) aan tot fantasierijk speelplezier en stimuleert de set peuters die van voertuigen en dieren houden om spelenderwijs te leren. Inclusief een tractor met aanhanger, 2 schapen en figuren van een boer en een kind, die peuters gemakkelijk op kunnen pakken om ermee te spelen. Bevat ook een bouwbare boom, boerderijgereedschap en een realistische hooibaal. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en vergroten hun sociale en emotionele intelligentie tijdens het naspelen van leuke activiteiten op de boerderij, zoals hooi naar de schapen brengen en de dieren verzorgen. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 2 jaar die van tractors, dieren en creatief spelen houden. De tractor is ca. 15 cm lang en de bouwbare boom is ca. 11 cm hoog. Je kunt op verschillende manieren met deze set spelen en hem eenvoudig combineren met al het andere LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn speciaal ontworpen met peutervriendelijke functies die kinderen stimuleren om samen met hun ouders spelenderwijs te leren. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016889475
Legocode 10950
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889475

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889475 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10950

Waar is LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 met het legonummer 10950 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 is 10950 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Landbouwtractor en Dieren Verzorgen - 10950 momenteel in de aanbieding is.