LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

• Inclusief twee minifiguren: een vrouw en een man die zich verheugen op spannende avonturen op het strand. • De set bestaat uit een camper met een uitklapbaar bed, een tv en een keukentje. • Het model heeft daarnaast getinte ruiten, grote buitenspiegels en een rek op het dak. •...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€69.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€69.95

Beschrijving LEGO

• Inclusief twee minifiguren: een vrouw en een man die zich verheugen op spannende avonturen op het strand. • De set bestaat uit een camper met een uitklapbaar bed, een tv en een keukentje. • Het model heeft daarnaast getinte ruiten, grote buitenspiegels en een rek op het dak. • Bekijk het zomerse kleurenschema met geel, wit en blauw. • Verwijder het dak en de zijkant voor toegang tot het gedetailleerde interieur. Ga naar het strand in het coole zonnige surferbusje. Laad de surfplank, parasol, tafel en opklapbare strandstoelen op het busje en klim er zelf in. Gebruik je verrekijker...

• Inclusief twee minifiguren: een vrouw en een man die zich verheugen op spannende avonturen op het strand. • De set bestaat uit een camper met een uitklapbaar bed, een tv en een keukentje. • Het model heeft daarnaast getinte ruiten, grote buitenspiegels en een rek op het dak. • Bekijk het zomerse kleurenschema met geel, wit en blauw. • Verwijder het dak en de zijkant voor toegang tot het gedetailleerde interieur. Ga naar het strand in het coole zonnige surferbusje. Laad de surfplank, parasol, tafel en opklapbare strandstoelen op het busje en klim er zelf in. Gebruik je verrekijker om een goede surflocatie te vinden, steek de barbecue alvast aan en ga de zee in! Als je klaar bent met surfen, geniet je van een warm drankje en een leuk tv-programma in de gezellige bus. Bouw de bus daarna om tot een strandwachttoren en ga mensen redden met de coole quad of maak een superleuke strandbuggy om door de duinen te racen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016111262
Legocode 31079
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016111262

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016111262 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31079

Waar is LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 met het legonummer 31079 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079?

Het lego nummer van LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 is 31079 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Zonnig Surferbusje - 31079 momenteel in de aanbieding is.