LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Yes! Het is tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan! Pak je portemonnee en ga naar de stad. Kijk, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat! Kom, we gaan naar binnen om al het speelgoed te bekijken. Wacht... Er is nog tijd over voor een ritje op de raket. Jippieee!...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€55.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€55.00

Beschrijving LEGO

Yes! Het is tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan! Pak je portemonnee en ga naar de stad. Kijk, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat! Kom, we gaan naar binnen om al het speelgoed te bekijken. Wacht... Er is nog tijd over voor een ritje op de raket. Jippieee! Na het ritje bouw je de speelgoedwinkel om tot een taartenwinkel, een bloemenwinkel of laat je je fantasie de vrije loop en bouw je iets compleet nieuws met deze geweldige 3-in-1 set! Eigenschappen: Geef kinderen een spannende bouwuitdaging met deze set met 3 modellen in 1: een speelgoedwinkel, een taartenwinkel...

Yes! Het is tijd om naar de speelgoedwinkel te gaan! Pak je portemonnee en ga naar de stad. Kijk, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat! Kom, we gaan naar binnen om al het speelgoed te bekijken. Wacht... Er is nog tijd over voor een ritje op de raket. Jippieee! Na het ritje bouw je de speelgoedwinkel om tot een taartenwinkel, een bloemenwinkel of laat je je fantasie de vrije loop en bouw je iets compleet nieuws met deze geweldige 3-in-1 set! Eigenschappen: Geef kinderen een spannende bouwuitdaging met deze set met 3 modellen in 1: een speelgoedwinkel, een taartenwinkel met LEGO® bakkerij en een bloemenwinkel met dakraam, plus 2 minifiguren en een van stenen gebouwde vogelfiguur. Hoe breid je een stad uit? Kinderen kunnen hun creativiteit en bouwvaardigheden versterken door het maken van een Creator 3in1 Woonhuis en speelgoedwinkel (31105), drukke taartenwinkel of bloemenwinkel, of door hun verbeelding op nieuwe manieren te gebruiken. Dezegedetailleerde set biedt 3 bouwopties in 1 en kan worden aangesloten op andere Creator 3in1 gebouwen om zo een LEGO® straat te creëren met eindeloze, creatieve speelmogelijkheden. Maar kinderen kunnen met de set ook iets compleet nieuws bouwen. Het woonhuis met speelgoedwinkel heeft 2 verdiepingen, een van stenen gebouwde speelgoedsoldaat en kauwgomballenautomaat, een werkende raketattractie en tal van ander speelgoed en details: een fantastisch sinterklaas- of verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Gedetailleerd en klaar voor meeslepend speelplezier! Het woonhuis en de speelgoedwinkel zijn samen ca. 20 cm hoog, 13 cm breed en 10 cm diep: cool bouwspeelgoed, speciaal ontwikkeld voor serieuze avonturen en veel creatief plezier! Gevoed door kinderfantasie voor urenlang genieten! Batterijloos speelgoed helpt de onafhankelijkheid en het probleemoplossend vermogen van kinderen te verbeteren en laat hen bovendien de vreugde ervaren van het helemaal zelf bedenken van leuke nieuwe verhalen. Open de doos en het spelen begint direct met het bouwen en herbouwen van elk van de 3 modellen. De gemakkelijk te volgen instructies helpen kinderen stap voor stap door het bouwproces heen, waardoor ze trots zullen zijn op wat ze bouwen en veel zelfvertrouwen krijgen. Bied jonge kinderen eindeloze speelmogelijkheden met LEGO® Creator 3in1 sets. Deze geweldige speelset geeft kinderen de kans om hun creativiteit en bouwvaardigheden te versterken, omdat ze bij het herbouwen steeds weer nieuwe verhalen kunnen bedenken. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016616316
Legocode 31105
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616316

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616316 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31105

Waar is LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 met het legonummer 31105 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105?

Het lego nummer van LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 is 31105 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Woonhuis en Speelgoedwinkel - 31105 momenteel in de aanbieding is.