LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Ga een dagje naar het strand en surf op de hoge golven! Relax in het Surfer strandhuis waar je een surfplank kunt pakken voordat je de oceaan in springt. Woehoe! Kijk daar: een vriendelijke dolfijn en zeeschildpadden zwemmen met je mee. Je kunt het strandhuis ombouwen tot een vuurtoren waar...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€49.99

Beste deal bij: Top1Toys

12 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€49.99

12% Goedkoper

€56.99

Beschrijving LEGO

Ga een dagje naar het strand en surf op de hoge golven! Relax in het Surfer strandhuis waar je een surfplank kunt pakken voordat je de oceaan in springt. Woehoe! Kijk daar: een vriendelijke dolfijn en zeeschildpadden zwemmen met je mee. Je kunt het strandhuis ombouwen tot een vuurtoren waar je een zeiltocht kunt maken en kunt duiken met een mantarog, of een fraai zwembadhuis. Jij bepaalt het met deze geweldige 3-in-1 set! 3-in-1 kinderspeelgoed waar kinderen van houden Verras kinderen met 3 verschillende leuke modellen met deze LEGO Creator 3in1 set. Ze kunnen het Surfer strandhuis bouwen en dit...

Ga een dagje naar het strand en surf op de hoge golven! Relax in het Surfer strandhuis waar je een surfplank kunt pakken voordat je de oceaan in springt. Woehoe! Kijk daar: een vriendelijke dolfijn en zeeschildpadden zwemmen met je mee. Je kunt het strandhuis ombouwen tot een vuurtoren waar je een zeiltocht kunt maken en kunt duiken met een mantarog, of een fraai zwembadhuis. Jij bepaalt het met deze geweldige 3-in-1 set! 3-in-1 kinderspeelgoed waar kinderen van houden Verras kinderen met 3 verschillende leuke modellen met deze LEGO Creator 3in1 set. Ze kunnen het Surfer strandhuis bouwen en dit daarna ombouwen tot een vuurtoren, een zwembadhuis of iets heel anders bedenken met de stenen en onderdelen. Prikkel de fantasie Met LEGO Creator 3in1 bouwsets sets krijgen kinderen 3 bouwmogelijkheden in elke set! Alle modellen kunnen uit elkaar worden gehaald en omgebouwd tot iets nieuws, zo vaak als ze maar willen. Kies uit een geweldig assortiment 3-in-1 sets, waaronder dieren, auto's en boomhutten. Eigenschappen: Met de LEGO® Creator 3in1 Surfer strandhuis (31118) bouwset kunnen kinderen zich urenlang vermaken. De set bevat 3 modellen in 1: een surfkeet, vuurtoren en zwembadhuis. Deze LEGO® speelgoedset is inclusief minifiguren van een man en een vrouw waarmee kinderen allerlei leuke avonturen op het strand kunnen naspelen. De surfkeet beschikt over 2 verdiepingen met scharnieren, zodat kinderen deze open kunnen vouwen voor verschillende speelmogelijkheden en is inclusief 3 bouwbare zeedieren – een dolfijn, zeeschildpad en babyzeeschildpad. De speelgoedvuurtoren beschikt over een kleine boot en een mantarog, terwijl het zwembadhuis 2 verdiepingen heeft en surfboards en een bouwbaar zwembad bevat. Deze 564-delige LEGO® Creator 3in1 speelgoedset biedt een boeiende bouwuitdaging voor LEGO fans vanaf 8 jaar en is een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Het LEGO® strandhuis is ca. 19 cm hoog, 17 cm breed en 15 cm diep – ideale afmetingen om mee te spelen of vol trots in je kamer te zetten. Kijk vanaf januari 2021 uit naar andere geweldige LEGO® Creator 3in1 sets: Cyberdrone (31111), Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113) en Snelle motor (31114). Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen creatief speelplezier en verhalen boordevol actie met 3 verschillende bouwmogelijkheden in elke doos. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016889390
Legocode 31118
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889390

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889390 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31118

Waar is LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 met het legonummer 31118 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118?

Het lego nummer van LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 is 31118 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Surfer Strandhuis - 31118 momenteel in de aanbieding is.