LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Aan alle fans van de tv-serie Queer Eye op Netflix! Wees niet bang om jezelf te zijn en begin samen met de Fab 5 aan een boeiend bouwproject met deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set. Tijdens het bouwen van alle details in de originele loft...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€83.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€83.95

Beschrijving LEGO

Aan alle fans van de tv-serie Queer Eye op Netflix! Wees niet bang om jezelf te zijn en begin samen met de Fab 5 aan een boeiend bouwproject met deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set. Tijdens het bouwen van alle details in de originele loft van de Fab 5 in Atlanta ontdek je een heleboel kenmerken uit de tv-serie die verwijzen naar hun speciale talenten. Zo is er een keukeneiland voor Antoni, een kledingrek voor Tan, Jonathans draaifauteuil en Karamo's bank en plakboek. En de ruimte kan op de goedkeuring van Bobby rekenen, aangezien hij...

Aan alle fans van de tv-serie Queer Eye op Netflix! Wees niet bang om jezelf te zijn en begin samen met de Fab 5 aan een boeiend bouwproject met deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set. Tijdens het bouwen van alle details in de originele loft van de Fab 5 in Atlanta ontdek je een heleboel kenmerken uit de tv-serie die verwijzen naar hun speciale talenten. Zo is er een keukeneiland voor Antoni, een kledingrek voor Tan, Jonathans draaifauteuil en Karamo's bank en plakboek. En de ruimte kan op de goedkeuring van Bobby rekenen, aangezien hij heeft meegewerkt aan het ontwerp van dit bijzondere LEGO interieur. Aandacht voor jezelf Een aflevering van Queer Eye is natuurlijk niet compleet zonder een make-over. Naast minifiguren van elk lid van de Fab 5 (plus Bruley de hond) bevat dit bouwbare model 2 minifiguren van Kathi Dooley (een heel bijzondere gast uit een heel bijzondere aflevering!). Er is ook een transformatiekamer waarmee je Kathi's ontroerende make-over kunt naspelen. Producteigenschappen: Het is tijd om wat aandacht aan jezelf te besteden tijdens het bouwen van een displaymodel van de Fab 5 loft uit de bekroonde tv-serie Queer Eye op Netflix. Ontdek een heleboel prachtige, authentieke details uit de tv-serie in deze LEGO® Queer Eye – De Fab 5 loft (10291) set, zoals de grote tv, de keuken, de woonkamer en de beautyhoek. Pure perfectie! Deze set bevat minifiguren van elk lid van de Fab 5, plus een figuur van Bruley. Er zijn ook 2 minifiguren van Kathi Dooley: eentje van voor en eentje van na haar make-over. Deze set is een superleuk cadeau voor fans van de tv-serie Queer Eye en voor iedereen die graag spulletjes over tv-series verzamelt. Natuurlijk verdien je het ook om jezelf deze set cadeau te geven. Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 35 cm breed en 21 cm diep. Ontdek talloze details die de talenten van de Fab 5 weerspiegelen, zoals een keukeneiland voor Antoni, een kledingrek voor Tan, Jonathans kappersstoel, Karamo's bank en Bobby's interieurontwerp. Deze set komt voort uit een nauwe samenwerking tussen de LEGO® ontwerpers en de Fab 5 zelf. De rijk geïllustreerde instructies geven je een inspirerend kijkje achter de schermen van het ontwerpproces. Deze LEGO® tv-serieset om te verzamelen maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen bouwfans die van prachtige ontwerpen, complexe details en elegante architectuur houden. LEGO® bouwstenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Bij LEGO® onderdelen komen veiligheid en kwaliteit op de eerste plaats. Daarom worden ze uitvoerig getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat het model er niet alleen prachtig uitziet, maar ook heel stevig is.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016914290
Legocode 10291
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914290

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914290 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10291

Waar is LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 met het legonummer 10291 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 is 10291 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Queer Eye De Fab 5 loft - 10291 momenteel in de aanbieding is.