LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Kraak! De slapende bankbewaker schrikt wakker door een knal! De achterbakse boef Big Betty en haar stiekeme medeplichtige hebben hun superkrachtige monstertruck voorzien van een enorme magneet. En ze hebben net de kluis uit de bankmuur geramd! Help de heldhaftige politieagent Tom Bennett de boeven te volgen aan boord van...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€34.99

Beste deal bij: Bol.com

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€34.99

37% Goedkoper

€37.99

32% Goedkoper

€39.99

29% Goedkoper

€45.48

19% Goedkoper

€45.94

18% Goedkoper

€49.99

11% Goedkoper

€50.44

10% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Kraak! De slapende bankbewaker schrikt wakker door een knal! De achterbakse boef Big Betty en haar stiekeme medeplichtige hebben hun superkrachtige monstertruck voorzien van een enorme magneet. En ze hebben net de kluis uit de bankmuur geramd! Help de heldhaftige politieagent Tom Bennett de boeven te volgen aan boord van de politiesurveillancetruck. Mobiliseer vervolgens de politieagente op haar supersnelle motor en zet de achtervolging in! Eigenschappen: Haal de LEGO® City actie in huis met deze LEGO City politiebouwset (60245) met meerdere modellen, waaronder een boevenmonstertruck met een magnetische hefarm, 2 personages uit de LEGO City tv-serie en nog veel meer....

Kraak! De slapende bankbewaker schrikt wakker door een knal! De achterbakse boef Big Betty en haar stiekeme medeplichtige hebben hun superkrachtige monstertruck voorzien van een enorme magneet. En ze hebben net de kluis uit de bankmuur geramd! Help de heldhaftige politieagent Tom Bennett de boeven te volgen aan boord van de politiesurveillancetruck. Mobiliseer vervolgens de politieagente op haar supersnelle motor en zet de achtervolging in! Eigenschappen: Haal de LEGO® City actie in huis met deze LEGO City politiebouwset (60245) met meerdere modellen, waaronder een boevenmonstertruck met een magnetische hefarm, 2 personages uit de LEGO City tv-serie en nog veel meer. Deze bouwset voor kinderen bestaat uit een boevenmonstertruck met magnetische arm, een speelgoedbankgebouw met magnetische kluis, een politiesurveillancebusje en een politiemotor, plus minifiguren van politieheld Tom Bennett en boef Big Betty. Het politiesurveillancebusje enhet bankgebouw hebben gedetailleerde interieurs en kinderen kunnen de kluis uit de bankmuur trekken met behulp van de magnetische arm van de monstertruck. Deze set kan worden gecombineerd met andere originele LEGO® sets. Voor deze set, ideaal voor kinderen van 5 jaar en ouder, zijn alleen basisbouwvaardigheden nodig. Het is een geweldig december- of verjaardagscadeau voor kinderen die houden van actiespeelgoed en voor fans van de LEGO® City televisieserie. Gebouwd is de monstertruck ca. 8cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed, terwijl het politiesurveillancebusje ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed is. Je hebt geluk! Geen batterijen nodig – de voertuigen in deze LEGO® City speelset worden aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus het spelen kan meteen beginnen! Het is gemakkelijk om aan de slag te gaan met dit LEGO® speelgoed. In de doos vind je eenvoudig te volgen bouwinstructies, dus maak de zakken met stenen maar open en laat het plezier beginnen! LEGO® City politiespeelsets bestaan uit realistische speelgoedgebouwen, coole voertuigen en leuke personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten. LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO City speelsets consistent en compatibel zijn en alle LEGO elementen gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep testen we de LEGO® stenen tot het uiterste om er zeker van te zijn dat al onze speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016617795
Legocode 60245
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617795

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617795 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60245

Waar is LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 met het legonummer 60245 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245?

Het lego nummer van LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 is 60245 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245 momenteel in de aanbieding is.