LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Red de hamburgers! Het reclamebord van het hamburgerrestaurant van LEGO® City staat in brand en de eigenaar roept jouw hulp in. Doe je zuurstoftank om, spring in de brandweerauto en ga op weg naar het restaurant, terwijl je collega alvast op haar motor vooruitgaat. Richt de spuit als je aankomt...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€47.00

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€47.00

Beschrijving LEGO

Red de hamburgers! Het reclamebord van het hamburgerrestaurant van LEGO® City staat in brand en de eigenaar roept jouw hulp in. Doe je zuurstoftank om, spring in de brandweerauto en ga op weg naar het restaurant, terwijl je collega alvast op haar motor vooruitgaat. Richt de spuit als je aankomt en begin met het blussen van de brand. Lukt het je het vuur te doven voordat het restaurant vlam vat? Vergeet niet om ook de brand in de vuilnisbak te blussen! Eigenschappen: Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: 2 brandweerlieden en een hamburgerbakker. De set bestaat uit een brandweerauto met een...

Red de hamburgers! Het reclamebord van het hamburgerrestaurant van LEGO® City staat in brand en de eigenaar roept jouw hulp in. Doe je zuurstoftank om, spring in de brandweerauto en ga op weg naar het restaurant, terwijl je collega alvast op haar motor vooruitgaat. Richt de spuit als je aankomt en begin met het blussen van de brand. Lukt het je het vuur te doven voordat het restaurant vlam vat? Vergeet niet om ook de brand in de vuilnisbak te blussen! Eigenschappen: Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: 2 brandweerlieden en een hamburgerbakker. De set bestaat uit een brandweerauto met een cabine met ruimte voor een minifiguur, een draaiende achterkant en een spuit die kan worden gericht met 'waterstraalfunctie' die nieuw is vanaf januari 2019 en 2 opbergvakken, plus een motor. Bevat ook een hamburgerrestaurant met reclamebord, een loket met schuifraam en een vuilnisbak. Accessoire-elementen: een brandweerbijl die nieuw is vanaf januari 2019, 2 helmen met vizier dat open kan, een zuurstoftank, een vuilnisbak, een motorhelm, een kleine brandblusser en 5 bouwbare vuurelementen. Zet een of meer vlammen op het reclamebord van het hamburgerrestaurant en de vuilnisbak omhoog om een klein brandje of een razende vuurzee te blussen! Draai de achterkant van de brandweerauto en knijp in de balg van de waterspuit om de waterelementen te lanceren en de vlammen omver te schieten. Het hamburgerrestaurant met bord is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. De brandweerauto met ingeklapte waterspuit is ca. 8 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369267
Legocode 60214
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369267

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369267 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60214

Waar is LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 met het legonummer 60214 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214?

Het lego nummer van LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 is 60214 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 60214 momenteel in de aanbieding is.