LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Voer heldhaftige reddingsmissies uit met de LEGO® Technic Reddingshelikopter! Dit realistische model heeft een cool rood-wit-zwart kleurenschema en allerlei realistische onderdelen en functies. Laat de rotors draaien, open de zij- en achterdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken... net als in het echt! Bouw dit model...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€30.94

Beste deal bij: Alternate

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€30.94

39% Goedkoper

€35.94

30% Goedkoper

€51.00

Beschrijving LEGO

Voer heldhaftige reddingsmissies uit met de LEGO® Technic Reddingshelikopter! Dit realistische model heeft een cool rood-wit-zwart kleurenschema en allerlei realistische onderdelen en functies. Laat de rotors draaien, open de zij- en achterdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken... net als in het echt! Bouw dit model om tot een futuristisch conceptvliegtuig. Eigenschappen: De helikopter is voorzien van draaiende rotors, zij- en achterdeuren die open kunnen, een werkende lier en een brancard. In een cool rood-wit-zwart kleurenschema. Open de zijdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken. Dit LEGO® Technic speelgoedhelikoptermodel is speciaal ontworpen...

Voer heldhaftige reddingsmissies uit met de LEGO® Technic Reddingshelikopter! Dit realistische model heeft een cool rood-wit-zwart kleurenschema en allerlei realistische onderdelen en functies. Laat de rotors draaien, open de zij- en achterdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken... net als in het echt! Bouw dit model om tot een futuristisch conceptvliegtuig. Eigenschappen: De helikopter is voorzien van draaiende rotors, zij- en achterdeuren die open kunnen, een werkende lier en een brancard. In een cool rood-wit-zwart kleurenschema. Open de zijdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken. Dit LEGO® Technic speelgoedhelikoptermodel is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Deze eenvoudig te bouwen set is ideaal voor beginnende LEGO® Technic bouwers. De realistische bewegingen en werking van LEGO® Technic sets laten jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek. 2-in-1 LEGO® Technic set: kan worden omgebouwd tot een conceptvliegtuig. De reddingshelikopter is ca. 12 cm hoog, 29 cm lang en 23 cm breed. Het conceptvliegtuig is ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 30 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016369571
Legocode 42092
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369571

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369571 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42092

Waar is LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 met het legonummer 42092 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092?

Het lego nummer van LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 is 42092 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Reddingshelikopter - 42092 momenteel in de aanbieding is.