LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ieder kind dat van auto‘s houdt, zou graag een 4x4 bezitten. Nu kun je die droom uit laten komen met het LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) speelgoedmodel. Jongens en meisjes vanaf 9 jaar zullen het leuk vinden om alle details van deze beroemde offroader te ontdekken. Er is een knop...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€49.99

Beste deal bij: Top1Toys

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€49.99

29% Goedkoper

€69.95

Beschrijving LEGO

Ieder kind dat van auto‘s houdt, zou graag een 4x4 bezitten. Nu kun je die droom uit laten komen met het LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) speelgoedmodel. Jongens en meisjes vanaf 9 jaar zullen het leuk vinden om alle details van deze beroemde offroader te ontdekken. Er is een knop voor het besturen van de voorwielen en dankzij de krachtige ophanging met asuitslag kunnen kinderen hun model uittesten op allerlei obstakels in huis. Boordevol authentieke details Deze leuke speelgoedauto brengt kinderen dichter dan ooit bij de echte Jeep Wrangler Rubicon met zijn deuren en motorkap die open kunnen, stoelen achterin...

Ieder kind dat van auto‘s houdt, zou graag een 4x4 bezitten. Nu kun je die droom uit laten komen met het LEGO Technic Jeep Wrangler (42122) speelgoedmodel. Jongens en meisjes vanaf 9 jaar zullen het leuk vinden om alle details van deze beroemde offroader te ontdekken. Er is een knop voor het besturen van de voorwielen en dankzij de krachtige ophanging met asuitslag kunnen kinderen hun model uittesten op allerlei obstakels in huis. Boordevol authentieke details Deze leuke speelgoedauto brengt kinderen dichter dan ooit bij de echte Jeep Wrangler Rubicon met zijn deuren en motorkap die open kunnen, stoelen achterin die kunnen worden neergeklapt, groot reservewiel, lier en klassieke Jeep logo. Dankzij het opvallende geel met zwarte kleurenschema ziet dit model er geweldig uit. Een boeiende uitdaging voor jonge en oude LEGO bouwers De LEGO Technic wereld biedt jonge LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging geavanceerd bouwspeelgoed met realistische mechanismen op basis van techniek. Producteigenschappen: Ken jij een kind dat het geweldig zou vinden om zijn of haar eigen 4x4 terreinwagen te bouwen? Deze LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122) zit tot de nok toe vol authentieke details – geweldig speelgoed voor kinderen die van leuke voertuigen houden. Met zijn voorwielbesturing, krachtige ophanging met asuitslag en lier beleven kinderen allerlei offroadavonturen die zijn geïnspireerd op de wereldberoemde Jeep® Wrangler. Dit geweldige model bevat authentieke Jeep® Wrangler details, zoals de klassieke ronde koplampen, een grille met zeven sleuven, een groot reservewiel en stoelen achterin die neergeklapt kunnen worden. Ben je op zoek naar mooi speelgoed voor kinderen die speelgoedauto‘s verzamelen? Dit Jeep® Wrangler Rubicon model is een geweldig cadeau voor jonge LEGO® fans die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Dit speelgoedmodel van de Jeep® Wrangler Rubicon is ca. 12 cm hoog, 24 cm lang en 13 cm breed – de ideale afmetingen om mee te spelen en ergens op een mooi plekje neer te zetten. Kinderen zullen het opvallende geel met zwarte kleurenschema van de auto en het prestigieuze Jeep® Wrangler Rubicon logo geweldig vinden. De deuren en motorkap kunnen open, dus je kunt heel gemakkelijk de gedetailleerde binnenkant van deze SUV bekijken. Het LEGO® Technic universum laat LEGO fans die toe zijn aan hun volgende bouwuitdaging kennismaken met de wereld van techniek. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016913316
Legocode 42122
Leeftijd 9 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913316

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913316 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42122

Waar is LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 met het legonummer 42122 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122?

Het lego nummer van LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 is 42122 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Jeep Wrangler - 42122 momenteel in de aanbieding is.