LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Voor razendsnelle actie is er deze LEGO Technic RC rupsbandracer met limegroen-wit-zwart kleurenschema, coole stickers, rolbeugels en groot formaat rupsbanden voor ongeëvenaarde wendbaarheid! Met de afstandsbediening laat je het superrobuuste voertuig over hindernissen rijden, in een paar seconden accelereren en zowel voor- als achteruit scherpe bochten draaien! Hij kan ook...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€149.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€149.94

Beschrijving LEGO

Voor razendsnelle actie is er deze LEGO Technic RC rupsbandracer met limegroen-wit-zwart kleurenschema, coole stickers, rolbeugels en groot formaat rupsbanden voor ongeëvenaarde wendbaarheid! Met de afstandsbediening laat je het superrobuuste voertuig over hindernissen rijden, in een paar seconden accelereren en zowel voor- als achteruit scherpe bochten draaien! Hij kan ook worden omgebouwd tot een ander op afstand bestuurbaar model: de machtige RC offroadtruck! Bij dit model hoort ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO Technic. Eigenschappen: • De set omvat een supersnel, gemotoriseerd en op afstand bestuurbaar voertuig met grote rupsbanden. • Met...

Voor razendsnelle actie is er deze LEGO Technic RC rupsbandracer met limegroen-wit-zwart kleurenschema, coole stickers, rolbeugels en groot formaat rupsbanden voor ongeëvenaarde wendbaarheid! Met de afstandsbediening laat je het superrobuuste voertuig over hindernissen rijden, in een paar seconden accelereren en zowel voor- als achteruit scherpe bochten draaien! Hij kan ook worden omgebouwd tot een ander op afstand bestuurbaar model: de machtige RC offroadtruck! Bij dit model hoort ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO Technic. Eigenschappen: • De set omvat een supersnel, gemotoriseerd en op afstand bestuurbaar voertuig met grote rupsbanden. • Met fris limegroen-wit-zwart kleurenschema en vette stickers. • Rijd voor- of achteruit, draai naar links of rechts en laat het voertuig 360 graden ronddraaien of met speels gemak over grote hindernissen rijden. • Inclusief de volgende LEGO Power Functions componenten: twee medium motoren, een ontvanger, een batterijhouder en een afstandsbediening. • Dit LEGO Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. • Uitsluitend bestemd voor gebruik binnenshuis. • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een RC offroadtruck. • Batterijen niet inbegrepen (6x AA + 3x AAA).

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702015869720
Legocode 42065
Leeftijd 9 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015869720

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015869720 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42065

Waar is LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 met het legonummer 42065 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065?

Het lego nummer van LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 is 42065 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic RC Rupsbandracer - 42065 momenteel in de aanbieding is.