LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ga elke uitdaging aan met de gigantische LEGO Technic 42082 Kraan voor alle terreinen, de grootste en hoogste LEGO Technic kraan ooit (verkrijgbaar vanaf augustus 2018)! Activeer de 4-wielbesturing en zet de zuigers en ventilator van de V8 motor in beweging als je de kraan in de juiste positie laat...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€309.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€309.95

Beschrijving LEGO

Ga elke uitdaging aan met de gigantische LEGO Technic 42082 Kraan voor alle terreinen, de grootste en hoogste LEGO Technic kraan ooit (verkrijgbaar vanaf augustus 2018)! Activeer de 4-wielbesturing en zet de zuigers en ventilator van de V8 motor in beweging als je de kraan in de juiste positie laat rijden. Start vervolgens de Power Functies motor en kies de bovenste of onderste kraanmodus om de talloze eenvoudig te bedienen, gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog! Maak de bijgeleverde LEGO Technic bouwelementen vast...

Ga elke uitdaging aan met de gigantische LEGO Technic 42082 Kraan voor alle terreinen, de grootste en hoogste LEGO Technic kraan ooit (verkrijgbaar vanaf augustus 2018)! Activeer de 4-wielbesturing en zet de zuigers en ventilator van de V8 motor in beweging als je de kraan in de juiste positie laat rijden. Start vervolgens de Power Functies motor en kies de bovenste of onderste kraanmodus om de talloze eenvoudig te bedienen, gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog! Maak de bijgeleverde LEGO Technic bouwelementen vast en ontdek hoe goed jouw LEGO kraanvaardigheden zijn! Dit 2-in-1 model is inclusief verstelbare zijspiegels, 2 opbergvakken met gereedschap en kettingen, en een gedetailleerde bestuurderscabine met een deur die open kan. Bouw deze LEGO Technic set om tot een mobiele heimachine. Eigenschappen: Inclusief een grote LEGO Power Functies motor waarmee je de bovenste en onderste functies van de kraan kunt bedienen. Kies voor de bovenste of onderste kraanmodus om de talloze eenvoudig te bedienen, gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of schuif de arm een meter omhoog! Met de hand bedienbare functies zijn onder andere 4-wielbesturing, 4-wielaandrijving, een gedetailleerde V8 motor met bewegende zuigers en ventilator, verstelbare zijspiegels en een bestuurderscabine met een deur die open kan. Maak de bijgeleverde LEGO Technic bouwelementen vast en ontdek hoe goed jouw LEGO kraanvaardigheden zijn! Maak de deur open om de gedetailleerde bestuurderscabine te bekijken. Open de opbergvakken om de kettingen, het gereedschap en de brandblusser te pakken. Uitgevoerd in een rood-zwart kleurenschema. Deze LEGO Technic set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. De grootste en hoogste LEGO Technic kraan ooit met maar liefst 4.050 onderdelen (verkrijgbaar vanaf augustus 2018). 2-in-1 LEGO Technic set: kan worden omgebouwd tot een mobiele heimachine. Dit product werkt op 6 AA batterijen (niet bijgeleverd). De kraan voor alle terreinen is ca. 100 cm hoog, 66 cm lang en 26 cm breed in de werkstand en ca. 27 cm hoog, 76 cm lang en 20 cm breed in de rijstand. De mobiele heimachine is ca. 24 cm hoog, 50 cm lang en 20 cm breed in de rijstand.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016116960
Legocode 42082
Leeftijd 11 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016116960

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016116960 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42082

Waar is LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 met het legonummer 42082 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082?

Het lego nummer van LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 is 42082 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Kraan voor alle Terreinen - 42082 momenteel in de aanbieding is.