LEGO Technic Eerste Hulp - 42075

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Haast je naar de brand met de Eerste hulp! Deze superieure 2-in-1 replica van een brandweer-SUV is rood-wit-zwart en heeft blauwe waarschuwingslichten, grote lampen op het dak, werkende besturing en vering en brede, zwarte velgen met dikke banden. Open de deuren om toegang te krijgen tot de bestuurderscabine. Je kunt...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€99.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.95

Beschrijving LEGO

Haast je naar de brand met de Eerste hulp! Deze superieure 2-in-1 replica van een brandweer-SUV is rood-wit-zwart en heeft blauwe waarschuwingslichten, grote lampen op het dak, werkende besturing en vering en brede, zwarte velgen met dikke banden. Open de deuren om toegang te krijgen tot de bestuurderscabine. Je kunt de lier bedienen, de lichtmast omhoog zetten en het opbergvak voor gereedschap openen om uit verschillende coole accessoires te kiezen. Als je zin hebt in een nieuwe bouwuitdaging, kun je de set ombouwen tot een gave brandracer. • Met echt werkende besturing en vering, een werkende lier, een lichtmast die...

Haast je naar de brand met de Eerste hulp! Deze superieure 2-in-1 replica van een brandweer-SUV is rood-wit-zwart en heeft blauwe waarschuwingslichten, grote lampen op het dak, werkende besturing en vering en brede, zwarte velgen met dikke banden. Open de deuren om toegang te krijgen tot de bestuurderscabine. Je kunt de lier bedienen, de lichtmast omhoog zetten en het opbergvak voor gereedschap openen om uit verschillende coole accessoires te kiezen. Als je zin hebt in een nieuwe bouwuitdaging, kun je de set ombouwen tot een gave brandracer. • Met echt werkende besturing en vering, een werkende lier, een lichtmast die omhoog gebracht kan worden, een bestuurderscabine met openende deuren, een opbergvak met verschillende gereedschappen, brede zwarte velgen met dikke banden, blauwe waarschuwingslichten en grote lampen op het dak. • Het model heeft een klassiek rood-zwart kleurenschema. • Inclusief een set stickers voor extra details. • Bedien de echt werkende lier om voertuigen op te takelen uit de gevarenzone. • Open het opbergvak om toegang te krijgen tot verschillende gereedschappen. • Deze geavanceerde LEGO Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een brandracer. • Geschikt voor kinderen van 9-16 jaar. • De Eerste hulp (met uitgeschoven lichtmast) is ca. 20 cm hoog, 27 cm lang en 12 cm breed en ca. 12 cm hoog met ingetrokken lichtmast. • De brandracer is ca. 9 cm hoog, 28 cm lang en 12 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016116892
Legocode 42075
Leeftijd 9 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016116892

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016116892 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Eerste Hulp - 42075' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42075

Waar is LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 met het legonummer 42075 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Eerste Hulp - 42075?

Het lego nummer van LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 is 42075 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Eerste Hulp - 42075 momenteel in de aanbieding is.