LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Iedereen die van krachtige trucks houdt, zal genieten van het bouwen van dit LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model. De vrachtwagen zit vol realistische kenmerken en biedt volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar een boeiende bouwervaring. Open de deuren van de cabine en de motorkap. Bekijk de...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€203.00

Beste deal bij: Bol

40 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€207.00

€203.00

40% Goedkoper

€335.94

Beschrijving LEGO

Iedereen die van krachtige trucks houdt, zal genieten van het bouwen van dit LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model. De vrachtwagen zit vol realistische kenmerken en biedt volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar een boeiende bouwervaring. Open de deuren van de cabine en de motorkap. Bekijk de werkende vering van alle 4 de wielen en open het onderhoudsluik om de versnellingsbak te zien. Het model heeft een gedetailleerde motor met draaiende radiatorventilator. Voor het eerst in de geschiedenis van LEGO Technic heeft dit model een sperdifferentieel. Blokkeer en deblokkeer de differentiëlen met behulp van de app om...

Iedereen die van krachtige trucks houdt, zal genieten van het bouwen van dit LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model. De vrachtwagen zit vol realistische kenmerken en biedt volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar een boeiende bouwervaring. Open de deuren van de cabine en de motorkap. Bekijk de werkende vering van alle 4 de wielen en open het onderhoudsluik om de versnellingsbak te zien. Het model heeft een gedetailleerde motor met draaiende radiatorventilator. Voor het eerst in de geschiedenis van LEGO Technic heeft dit model een sperdifferentieel. Blokkeer en deblokkeer de differentiëlen met behulp van de app om de vrachtwagen over ruig terrein te manoeuvreren. Ontdek de appBouwen is slechts het begin. Gebruik de CONTROL+ app om dit indrukwekkende voertuig tot het uiterste te testen. Gebruik de verschillende bedieningsschermen om te sturen en het sperdifferentieel te bedienen. Met alle uitdagingen en prestaties in de app biedt deze set vele speelmogelijkheden. Producteigenschappen: Liefhebbers van bouwspeelgoed zullen het fantastisch vinden om hun eigen modelversie van de Mercedes-Benz Zetros Trial Truck te bouwen. Probeer alle geweldige functies uit met behulp van de LEGO® Technic CONTROL+ app. Dit LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model zit boordevol authentieke details, zoals werkende vering op alle 4 de wielen, een gedetailleerde versnellingsbak en een sperdifferentieel. Met realistische ontwerpkenmerken zoals racestickers en 2 brandblussers. Gebruik de vlaggen om een hindernisbaan te maken en test hoe de vrachtwagen zich op verschillende soorten terrein gedraagt. Dit is een geweldige set voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, die er samen mee kunnen spelen. Het is ook fantastisch speelgoed voor jonge LEGO® bouwers die op zoek zijn naar een uitdagende bouwervaring. De speelgoedvrachtwagen is ca. 21 cm hoog, 48 cm lang en 19 cm breed. Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen). Je kunt de batterijhouder gemakkelijk loshalen, zodat je de batterijen eenvoudig kunt verwisselen als ze leeg zijn. Deze LEGO® Technic truck met app-bediening wordt aangedreven door 1 Bluetooth® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor, die zijn inbegrepen in de set. LEGO® Technic bouwspeelgoed biedt LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging een bouwproces voor gevorderden. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016912845
Legocode 42129
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912845

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912845 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42129

Waar is LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 met het legonummer 42129 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129?

Het lego nummer van LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 is 42129 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129 momenteel in de aanbieding is.