LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Jonge fans kunnen Star Wars: The Mandalorian-scènes opnieuw beleven en doen alsof ze Beskar-pantser vormen met dit gedetailleerde LEGO®-model van The Armorer's Mandalorian Forge (75319). Het heeft een mythosaur-logo boven de ingang, een afneembare smederij met een roterende afzuigkap en smeltkroes, hologram, koelmachines, opbergkast en diverse accessoire-elementen, waaronder 3 beskar-staven...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€72.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€72.95

Beschrijving LEGO

Jonge fans kunnen Star Wars: The Mandalorian-scènes opnieuw beleven en doen alsof ze Beskar-pantser vormen met dit gedetailleerde LEGO®-model van The Armorer's Mandalorian Forge (75319). Het heeft een mythosaur-logo boven de ingang, een afneembare smederij met een roterende afzuigkap en smeltkroes, hologram, koelmachines, opbergkast en diverse accessoire-elementen, waaronder 3 beskar-staven en een thermische ontsteker. Geweldig bouwspeelgoed De set bevat 3 LEGO minifiguren die nieuw zijn vanaf september-2021 - The Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer - met coole wapens en accessoire-elementen, waaronder een speciaal Mandalorian geweer en 2 jetpacks voor extra creatieve speelmogelijkheden. Stapsgewijze instructies zijn inbegrepen, zodat zelfs LEGO-beginners...

Jonge fans kunnen Star Wars: The Mandalorian-scènes opnieuw beleven en doen alsof ze Beskar-pantser vormen met dit gedetailleerde LEGO®-model van The Armorer's Mandalorian Forge (75319). Het heeft een mythosaur-logo boven de ingang, een afneembare smederij met een roterende afzuigkap en smeltkroes, hologram, koelmachines, opbergkast en diverse accessoire-elementen, waaronder 3 beskar-staven en een thermische ontsteker. Geweldig bouwspeelgoed De set bevat 3 LEGO minifiguren die nieuw zijn vanaf september-2021 - The Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer - met coole wapens en accessoire-elementen, waaronder een speciaal Mandalorian geweer en 2 jetpacks voor extra creatieve speelmogelijkheden. Stapsgewijze instructies zijn inbegrepen, zodat zelfs LEGO-beginners kunnen genieten van de bouwervaring. Leuke cadeaus De LEGO Group recreëert sinds 1999 ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars™-universum. LEGO Star Wars is nu het meest succesvolle thema en biedt een breed scala aan cadeau-ideeën voor fans van alle leeftijden. Vervul de passie van een kind voor Star Wars: The Mandalorian en inspireer ze om hun eigen verhalen te construeren en na te spelen met dit gedetailleerde LEGO® model van The Armorer's Mandalorian Forge (75319). Inclusief 3 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf september-2021 - The Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer - met coole wapens en accessoire-elementen, waaronder 2 jetpacks, om fantasierijk spel te stimuleren. Met mythosauruslogo boven de ingang, afneembare smederij met vlamelementen, draaibare afzuigkap en smeltkroes, hologram, machines, tafel met een verborgen vak en een opbergkast. De smederij heeft veel accessoire-elementen voor creatief spel, waaronder een extra Mandaloriaanse helm, 3 beskarstaven, een thermische ontsteker en bezem, plus gesmede wapens en een blaster. Dit bouwspeelgoed is leuk om te bouwen en te spelen, alleen of als groepsactiviteit en is het beste verjaardagscadeau, kerstcadeau of verrassingsgeschenk voor creatieve kinderen en elke Star Wars™-fan van 8 jaar en ouder. De Mandalorian Forge is ca. 9 cm hoog, 18 cm breed en 16 cm diep en ziet er geweldig uit in de kinderkamer tussen speelavonturen door. Overweegt u deze 258-delige bouwbare speelset te kopen voor een Star Wars™-fan die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. Het wordt geleverd met geïllustreerde, stapsgewijze instructies zodat ze met vertrouwen kunnen bouwen. LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed is geweldig voor kinderen (en volwassen fans) om gedenkwaardige scènes uit de saga na te spelen, originele verhalen te bedenken of gewoon de geweldige constructiemodellen te bouwen en weer te geven. LEGO® componenten voldoen aan strenge industrienormen, wat betekent dat ze compatibel zijn en eenvoudig en veilig kunnen worden aangesloten. LEGO® stenen en onderdelen worden op bijna elke denkbare manier getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de veeleisende wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 0673419345415
Legocode 75319
Leeftijd 8 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419345415

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419345415 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75319

Waar is LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 met het legonummer 75319 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319?

Het lego nummer van LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 is 75319 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge - 75319 momenteel in de aanbieding is.