LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Breng een ode aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga aan de slag met een complexe bouwuitdaging en beleef klassieke scènes uit de Star Wars saga opnieuw wanneer je de iconische vorm en sinistere details van de...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€55.99

Beste deal bij: Bol

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€55.99

35% Goedkoper

€79.98

€69.98

19% Goedkoper

€85.93

Beschrijving LEGO

Breng een ode aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga aan de slag met een complexe bouwuitdaging en beleef klassieke scènes uit de Star Wars saga opnieuw wanneer je de iconische vorm en sinistere details van de helm nabouwt in LEGO stijl. Ontworpen om gezien te worden De Darth Vader helm heeft compacte afmetingen en een displaystandaard met een naamplaatje – een model dat je huis of kantoor een duister tintje geeft. Bekijk ook de andere nieuwe LEGO Star Wars helm (vanaf mei 2021): de Scout Trooper...

Breng een ode aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga aan de slag met een complexe bouwuitdaging en beleef klassieke scènes uit de Star Wars saga opnieuw wanneer je de iconische vorm en sinistere details van de helm nabouwt in LEGO stijl. Ontworpen om gezien te worden De Darth Vader helm heeft compacte afmetingen en een displaystandaard met een naamplaatje – een model dat je huis of kantoor een duister tintje geeft. Bekijk ook de andere nieuwe LEGO Star Wars helm (vanaf mei 2021): de Scout Trooper helm (75305). Een bijzonder cadeau Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets voor volwassenen en vormt een prachtig, gedenkwaardig cadeau voor jezelf, een Star Wars fan, een ervaren LEGO bouwer of iemand die zal genieten van een leuke, creatieve uitdaging. Producteigenschappen: Ontsnap even aan de stress van het dagelijks leven en neem wat tijd voor jezelf tijdens het nabouwen van elk dreigend detail van Darth Vaders helm met deze LEGO® Star Wars™ bouwset (75304) om te verzamelen. Het beroemde ontwerp van Darth Vaders helm is nagemaakt in LEGO® stenen en zal vele herinneringen aan klassieke scènes uit de Star Wars™ saga oproepen. De displaystandaard met naamplaatje maakt deze indrukwekkende blikvanger helemaal af. Deze set maakt deel uit van een serie LEGO® Star Wars™ modellen van helmen om te verzamelen. Bekijk ook eens de Scout Trooper helm (75305), nieuw vanaf mei 2021. Deze 834-delige set biedt een complexe, boeiende bouwervaring en vormt zo een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars™ fan, ervaren LEGO® bouwer of hobbyist. Dit bouwbare model van Darth Vaders helm is ca. 20 cm hoog, 15 cm breed en 14 cm diep – hij heeft dus niet veel ruimte nodig om veel indruk te maken. Koop je deze set voor een Star Wars™ fan die nog niet vaak met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen met het zelfvertrouwen van een Jedi aan dit complexe bouwwerk kan beginnen. Deze LEGO® Star Wars™ set voor volwassenen behoort tot een collectie hoogwaardige en interessante bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die graag met creatieve projecten bezig is. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent zijn en goed op elkaar passen voor stevige bouwwerken. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld – en aan die van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan!

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016914498
Legocode 75304
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914498

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914498 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75304

Waar is LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 met het legonummer 75304 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 is 75304 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Darth Vader Helm - 75304 momenteel in de aanbieding is.