LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Sluit je met deze geweldige X-wing Fighter aan bij de vloot van het Verzet! Laat Poe Dameron in de cockpit plaatsnemen. Zorg ervoor dat R2-D2 comfortabel kan zitten en stijg vervolgens op! Zet de vleugels in de aanvalsstand zodra je First Order tegenstanders ziet en vuur de noppenschieters en de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€56.66

Beste deal bij: Bijenkorf

43 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€56.66

43% Goedkoper

€79.98

20% Goedkoper

€84.99

15% Goedkoper

€86.94

13% Goedkoper

€86.98

13% Goedkoper

€98.99

1% Goedkoper

€99.99

€99.99

Beschrijving LEGO

Sluit je met deze geweldige X-wing Fighter aan bij de vloot van het Verzet! Laat Poe Dameron in de cockpit plaatsnemen. Zorg ervoor dat R2-D2 comfortabel kan zitten en stijg vervolgens op! Zet de vleugels in de aanvalsstand zodra je First Order tegenstanders ziet en vuur de noppenschieters en de wapens met veermechanisme af. Zet de strijd tegen de Knight of Ren daarna voort op de grond met de coole wapens van Jannah. Je moet dit duel winnen! Eigenschappen: Kinderen kunnen in de huid van verzetsheld Poe Dameron kruipen en het gevecht tegemoet vliegen in deze LEGO® Star Wars™ versie...

Sluit je met deze geweldige X-wing Fighter aan bij de vloot van het Verzet! Laat Poe Dameron in de cockpit plaatsnemen. Zorg ervoor dat R2-D2 comfortabel kan zitten en stijg vervolgens op! Zet de vleugels in de aanvalsstand zodra je First Order tegenstanders ziet en vuur de noppenschieters en de wapens met veermechanisme af. Zet de strijd tegen de Knight of Ren daarna voort op de grond met de coole wapens van Jannah. Je moet dit duel winnen! Eigenschappen: Kinderen kunnen in de huid van verzetsheld Poe Dameron kruipen en het gevecht tegemoet vliegen in deze LEGO® Star Wars™ versie van de klassieke X-wing starfighter (75273) uit Star Wars: The Rise of Skywalker, die nieuw is vanaf januari 2020. Met diverse inspirerende functies zoals een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, ruimte voor R2-D2, verstelbare vleugels voor de vliegstand en aanvalsstand, noppenschieters en wapens met veermechanisme en een intrekbaar landingsgestel. Inclusief een R2-D2 LEGO® droid plus 3 minifiguren van Star Wars™ personages – Poe Dameron, een Knight of Ren en Jannah – met kenmerken die nieuw zijn vanaf januari 2020, plus blasterpistolen, een bowcaster en andere wapens voor duels. Deze LEGO® Star Wars™ set met 761 onderdelen is een geweldig cadeau en biedt jongens en meisjes vanaf 9 jaar een leuke en stimulerende bouwuitdaging. Combineer met de Sith TIE Fighter (75273) voor onvergetelijke gevechten tussen de First Order en het Verzet. Het X-wing Fighter speelgoed is ca. 8 cm hoog, 37 cm lang en 32 cm breed. Het is een echte eyecatcher waar je bij je vrienden mee kunt pronken, ook wanneer hij onderweg is voor een nieuwe missie van het Verzet! Deze X-wing LEGO® verzamelset wordt aangedreven door de creativiteit van kinderen – geen batterijen nodig – waardoor ze van eindeloze actie kunnen genieten! Maakt je kind voor het eerst kennis met LEGO® sets? Geen zorgen. Bij dit X-wing bouwspeelgoed zitten eenvoudig te volgen, gedrukte instructies waardoor je kind kan beginnen met bouwen zodra het de doos opent. Zo zal het zich al snel een coole Jedi voelen! Kinderen (en volwassen fans) kunnen het LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed zelf bouwen en een mooi plekje geven, maar ze kunnen ook beroemde scènes uit de Star Wars saga naspelen of hun eigen unieke verhalen bedenken. LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent zijn en keer op keer eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – je hebt de Kracht dus niet nodig! De LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel elke denkbare manier getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016617191
Legocode 75273
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617191

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617191 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75273

Waar is LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 met het legonummer 75273 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 is 75273 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Poe Damerons X-wing Fighter - 75273 momenteel in de aanbieding is.