LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Kinderen kunnen spannende scènes uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian naspelen met dit bouwbare model van een Keizerlijke gepantserde plunderaar (75311). Het beschikt over authentieke kenmerken zoals 2 noppenschieters aan de voorkant, een ronddraaiende geschutskoepel met 2 noppenschieters, een cockpit voor een LEGO® minifiguur, een cabine met ruimte...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€77.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€77.95

Beschrijving LEGO

Kinderen kunnen spannende scènes uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian naspelen met dit bouwbare model van een Keizerlijke gepantserde plunderaar (75311). Het beschikt over authentieke kenmerken zoals 2 noppenschieters aan de voorkant, een ronddraaiende geschutskoepel met 2 noppenschieters, een cockpit voor een LEGO® minifiguur, een cabine met ruimte voor 2 LEGO minifiguren, een uitkijkpunt en opbergruimtes voor munitie. Spannende conflictenInclusief 4 LEGO minifiguren – Greef Karga, 2 Stormtroopers en een Artillery Stormtrooper (nieuw vanaf augustus 2021) – met wapens en accessoires. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies kunnen zelfs beginnende LEGO bouwers genieten van het bouwproces. Geweldig bouwspeelgoedDe...

Kinderen kunnen spannende scènes uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian naspelen met dit bouwbare model van een Keizerlijke gepantserde plunderaar (75311). Het beschikt over authentieke kenmerken zoals 2 noppenschieters aan de voorkant, een ronddraaiende geschutskoepel met 2 noppenschieters, een cockpit voor een LEGO® minifiguur, een cabine met ruimte voor 2 LEGO minifiguren, een uitkijkpunt en opbergruimtes voor munitie. Spannende conflictenInclusief 4 LEGO minifiguren – Greef Karga, 2 Stormtroopers en een Artillery Stormtrooper (nieuw vanaf augustus 2021) – met wapens en accessoires. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies kunnen zelfs beginnende LEGO bouwers genieten van het bouwproces. Geweldig bouwspeelgoedDe LEGO Groep maakt al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars™ universum na. LEGO Star Wars is uitgegroeid tot het populairste thema met een uitgebreide reeks cadeaus die bij fans van alle leeftijden in de smaak vallen. Producteigenschappen: Jonge Star Wars: The Mandalorian fans kunnen spannende gevechten boordevol actie tussen Greef Karga en de Stormtroopers naspelen met dit bouwbare LEGO® model van de Keizerlijke gepantserde plunderaar (75311) uit seizoen 2. Inclusief 4 LEGO® minifiguren: Greef Karga met een blasterpistool, 2 Stormtroopers met blasters en een Artillery Stormtrooper (nieuw vanaf augustus 2021) met een mortiergeweer en een rugzak. Het bouwmodel beschikt over 4 noppenschieters, waaronder 2 op de ronddraaiende geschutskoepel aan de achterkant, 2 uitklapbare blasterkanonnen (kunnen niet schieten), een cockpit voor een LEGO® minifiguur en een cabine voor 2 LEGO minifiguren. Dit LEGO® Star Wars™ voertuig heeft ook een uitkijkpunt (met een luik dat open kan) voor een minifiguur, plus opbergruimtes voor munitie die open kunnen voor talloze creatieve speelmogelijkheden. Dit bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf8 jaar om alleen of samen met anderen mee te spelen. De Keizerlijke gepantserde plunderaar is ca. 8 cm hoog, 19 cm lang en 10 cm breed – een opvallende blikvanger wanneer kinderen er even geen spannende missies mee beleven. Denk je erover om deze 478-delige set te kopen voor een jonge Star Wars™ fan die nog nooit een LEGO® set heeft gebouwd? Geen zorgen. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, waarmee kinderen zelfstandig aan de slag kunnen. Met de schitterende LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de saga naspelen, hun eigen creatieve verhalen bedenken of de verzamelmodellen bouwen en vervolgens een mooi plekje geven. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel zijn en stevige modellen opleveren. LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en zorgvuldig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016914214
Legocode 75311
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016914214

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016914214 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75311

Waar is LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 met het legonummer 75311 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 is 75311 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Keizerlijke gepantserde plunderaar - 75311 momenteel in de aanbieding is.