LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Bouw je eigen Imperial TIE Fighter en speel spannende actiescènes na uit de klassieke Star Wars™ trilogie! Spring met de piloot in de cockpit en start je missie. Kijk uit voor ruimteschepen van de rebellen en vuur het geschut met veermechanisme af. Strijd daarna zij aan zij met de Stormtrooper...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€81.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€81.99

Beschrijving LEGO

Bouw je eigen Imperial TIE Fighter en speel spannende actiescènes na uit de klassieke Star Wars™ trilogie! Spring met de piloot in de cockpit en start je missie. Kijk uit voor ruimteschepen van de rebellen en vuur het geschut met veermechanisme af. Strijd daarna zij aan zij met de Stormtrooper en NI-L8 Protocol Droid in grondgevechten en schiet je met je blaster een weg naar de overwinning! Avontuurlijke rollenspellenInclusief 2 LEGO minifiguren: een TIE Fighter piloot met een blasterpistool en een Stormtrooper met een blaster, plus een NI-L8 Protocol Droid voor leuke, creatieve rollenspellen. Star Wars actie in LEGO stijlAl...

Bouw je eigen Imperial TIE Fighter en speel spannende actiescènes na uit de klassieke Star Wars™ trilogie! Spring met de piloot in de cockpit en start je missie. Kijk uit voor ruimteschepen van de rebellen en vuur het geschut met veermechanisme af. Strijd daarna zij aan zij met de Stormtrooper en NI-L8 Protocol Droid in grondgevechten en schiet je met je blaster een weg naar de overwinning! Avontuurlijke rollenspellenInclusief 2 LEGO minifiguren: een TIE Fighter piloot met een blasterpistool en een Stormtrooper met een blaster, plus een NI-L8 Protocol Droid voor leuke, creatieve rollenspellen. Star Wars actie in LEGO stijlAl sinds 1999 creëert de LEGO Groep bouwbare versies van beroemde starfighters, voertuigen, locaties en personages uit de Star Wars saga. LEGO Star Wars is uitgegroeid tot een enorm populair thema met een uitgebreid assortiment bouwsets – geweldige cadeaus voor kinderen en fans van alle leeftijden. Eigenschappen: Fans kunnen hun eigen projectielen schietende versie van LEGO® stenen van de beroemde Imperial TIE Fighter (75300) bouwen en scènes uit de klassieke Star Wars™ trilogie naspelen met deze bouwbare speelset. Inclusief 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: een TIE Fighter piloot met een blasterpistool en een Stormtrooper met een blaster, plus een LEGO figuur van een NI-L8 Protocol Droid voor allerlei avontuurlijke rollenspellen. De TIE Fighter is voorzien van een cockpit die open kan met plaats voor een LEGO® minifiguur, en 2 schieters met veermechanisme voor een heleboel actie. Deze set is een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen en Star Wars™ fans vanaf 8 jaar om alleen of samen met vrienden en familie mee te spelen. Het model is ca. 17 cm hoog, 14 cm lang en 15 cm breed. Een opvallende blikvanger in de slaapkamer wanneer kinderen er even niet mee spelen. Ben je op zoek naar boeiend bouwspeelgoed voor een kind dat nog niet bekend is met LEGO® sets? Deze 432-delige Star Wars™ set bevat duidelijke instructies, zodat ook beginners zelfstandig en met het zelfvertrouwen van een echte Jedi kunnen bouwen. Met de fantastische LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de saga naspelen, hun eigen creatieve verhalen bedenken of de verzamelmodellen bouwen en vervolgens een mooi plekje geven. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn en consistent op elkaar passen – daar heb je de Kracht niet voor nodig. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en uitvoerig geanalyseerd zodat ze voldoen aan hoge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016913606
Legocode 75300
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913606

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913606 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75300

Waar is LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 met het legonummer 75300 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 is 75300 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter - 75300 momenteel in de aanbieding is.