LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Bouw een eerbetoon aan de Clone Commander van de 501st Legion met deze LEGO Star Wars Captain Rex Helm (75349) model set voor volwassenen. Oefen mindfulness terwijl je elk authentiek detail van de helm uit Star Wars: The Clone Wars vastlegt. Zet je creatie na het bouwen neer op de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€44.59

Beste deal bij: Bol

41 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€44.59

41% Goedkoper

€69.98

€59.99

21% Goedkoper

€75.93

Beschrijving LEGO

Bouw een eerbetoon aan de Clone Commander van de 501st Legion met deze LEGO Star Wars Captain Rex Helm (75349) model set voor volwassenen. Oefen mindfulness terwijl je elk authentiek detail van de helm uit Star Wars: The Clone Wars vastlegt. Zet je creatie na het bouwen neer op de displaystandaard met naamplaatje om van deze blikvanger een uniek decoratiestuk te maken. In de doos en de LEGO Builder app vind je eenvoudig te volgen bouwinstructies die je stap voor stap begeleiden tijdens het creatieve bouwproces. Klaar voor een nieuwe bouwuitdaging? Er zijn nog andere collectible helmen uit de LEGO...

Bouw een eerbetoon aan de Clone Commander van de 501st Legion met deze LEGO Star Wars Captain Rex Helm (75349) model set voor volwassenen. Oefen mindfulness terwijl je elk authentiek detail van de helm uit Star Wars: The Clone Wars vastlegt. Zet je creatie na het bouwen neer op de displaystandaard met naamplaatje om van deze blikvanger een uniek decoratiestuk te maken. In de doos en de LEGO Builder app vind je eenvoudig te volgen bouwinstructies die je stap voor stap begeleiden tijdens het creatieve bouwproces. Klaar voor een nieuwe bouwuitdaging? Er zijn nog andere collectible helmen uit de LEGO Star Wars collectie van maart 2023 om aan je verzameling toe te voegen, bouw ook deze sets voor nog meer Star Wars decoratieplezier. Star Wars LEGO sets zijn fantastische cadeaus voor volwassenen die dol zijn op bouwen of houden van gadgets. Ontdek de hele serie voor unieke cadeau-ideeën om Star Wars fans en enthousiaste LEGO bouwers met de feestdagen, een verjaardag of op een andere bijzondere gelegenheid mee te verrassen. Afmetingen: deze Captain Rex helm is ca. 21 cm hoog, 12 cm breed en 13 cm diep. Bevat 776 onderdelen. Eigenschappen Deze model set bevat een zeer gedetailleerde LEGO Star Wars Captain Rex Helm waarmee volwassen fans een eerbetoon kunnen brengen aan de 501st Legion Clone Commander Herbeleef spectaculaire scènes uit Star Wars: The Clone Wars, terwijl je authentieke details van Captain Rex's helm in LEGO stenen namaakt Stel dit collectible LEGO Star Wars constructie model met trots tentoon op de standaard met naamplaatje; het is een prachtig decoratiestuk om te koesteren Onderdeel van de 2023 LEGO Star Wars helmen collectie om te bouwen en tentoon te stellen; inclusief eenvoudige instructies in de doos en op de LEGO Builder app Deze 854-delige LEGO Star Wars set met gadget helm is een geweldig cadeau voor een ervaren LEGO bouwer of een Star Wars LEGO verzamelaar

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702017421346
Legocode 75349
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017421346

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017421346 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75349

Waar is LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 met het legonummer 75349 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 is 75349 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Captain Rex Helm Set voor Volwassenen, The Clone Wars Collectible - 75349 momenteel in de aanbieding is.