LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Star Wars: The Mandalorian fans kunnen aan de slag als premiejager met deze LEGO® versie van Boba Fett's sterrenschip (75312). Het heeft een handvat, een openende cockpit voor een LEGO minifiguur, ronddraaiende vleugels, 2 noppenschieters en 2 ronddraaiende dubbele blasterkanonnen (kunnen niet echt schieten). Ook inclusief LEGO minifiguren van Boba...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€61.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€61.99

Beschrijving LEGO

Star Wars: The Mandalorian fans kunnen aan de slag als premiejager met deze LEGO® versie van Boba Fett's sterrenschip (75312). Het heeft een handvat, een openende cockpit voor een LEGO minifiguur, ronddraaiende vleugels, 2 noppenschieters en 2 ronddraaiende dubbele blasterkanonnen (kunnen niet echt schieten). Ook inclusief LEGO minifiguren van Boba Fett en de Mandalorian met wapens, plus een carbonietsteen die in een opbergruimte in het ruimteschip past. Spelen en neerzettenMet het transportvoertuig kun je het ruimteschip vervoeren; het is ook een handige standaard om het model in de verticale vliegpositie neer te zetten. De set bevat duidelijke instructies, zodat zelfs...

Star Wars: The Mandalorian fans kunnen aan de slag als premiejager met deze LEGO® versie van Boba Fett's sterrenschip (75312). Het heeft een handvat, een openende cockpit voor een LEGO minifiguur, ronddraaiende vleugels, 2 noppenschieters en 2 ronddraaiende dubbele blasterkanonnen (kunnen niet echt schieten). Ook inclusief LEGO minifiguren van Boba Fett en de Mandalorian met wapens, plus een carbonietsteen die in een opbergruimte in het ruimteschip past. Spelen en neerzettenMet het transportvoertuig kun je het ruimteschip vervoeren; het is ook een handige standaard om het model in de verticale vliegpositie neer te zetten. De set bevat duidelijke instructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers vol zelfvertrouwen kunnen bouwen. Een sterrenstelsel vol plezierDe LEGO Groep maakt al sinds 1999 bouwbare versies van Star Wars™ ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages. Het LEGO Star Wars thema is enorm succesvol en de bouwsets zijn superleuke cadeaus voor fans van alle leeftijden. Producteigenschappen: Kinderen kunnen gevechtsscènes uit seizoen 2 van Star Wars: The Mandalorian naspelen en zelf aan de slag gaan als premiejager met deze coole bouwbare LEGO® versie van Boba Fett's sterrenschip (75312). De set bevat 2 LEGO® minifiguren: Boba Fett met een blaster en de Mandalorian met zijn blastergeweer en een beskar speer, plus een carbonietsteen voor nog meer creatieve speelmogelijkheden. Het ruimteschip heeft een handvat om mee te vliegen, een cockpit voor een LEGO® minifiguur, ronddraaiende vleugels, 2 noppenschieters, 2 ronddraaiende dubbele blasterkanonnen (kunnen niet schieten) en een opbergruimte voor een carbonietsteen. De set bevat ook een transportvoertuig waarmee je het ruimteschip tijdens het spelen over de grond kunt vervoeren. Het is tegelijkertijd een ideale displaystandaard waarop bouwers hun creatie in een staande vliegpositie kunnen laten zien. Deze bouwbare speelgoedset is een leuk creatief cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor trendsetters van 9 jaar en ouder die er alleen of samen met anderen mee kunnen spelen. Het ruimteschip is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 20 cm breed – een indrukwekkende blikvanger waarmee kinderen zeker indruk op hun vriendjes zullen maken. Ben je op zoek naar geweldig bouwspeelgoed voor een kind dat nog niet bekend is met LEGO® sets? Deze 593-delige Star Wars™ set bevat stapsgewijze instructies, zodat ook beginners met het zelfvertrouwen van een echte Jedi kunnen bouwen. Er zijn LEGO® Star Wars™ sets om fans van alle leeftijden mee te verrassen, of ze nu beroemde scènes willen naspelen, hun eigen verhalen willen bedenken of de bouwbare replica's willen bouwen en neerzetten. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze elke keer opnieuw goed in elkaar te zetten zijn en stevige modellen opleveren. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016913859
Legocode 75312
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913859

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913859 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75312

Waar is LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 met het legonummer 75312 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 is 75312 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Boba Fett’s Sterrenschip - 75312 momenteel in de aanbieding is.