LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Bereid je voor op veel raketschietplezier met je vrienden met deze LEGO® Star Wars™ Action Battle Verdediging van Echo Base set! Bouw de ingang van de Rebellenbasis, de blastertoren, de loopgraaf en de AT-AT Walker. Zet dan de Rebel Troopers en Snowtroopers in de gewenste positie, laad de raketten in...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€69.98

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€69.98

Beschrijving LEGO

Bereid je voor op veel raketschietplezier met je vrienden met deze LEGO® Star Wars™ Action Battle Verdediging van Echo Base set! Bouw de ingang van de Rebellenbasis, de blastertoren, de loopgraaf en de AT-AT Walker. Zet dan de Rebel Troopers en Snowtroopers in de gewenste positie, laad de raketten in de schieters, richt en vuur op de doelen van je tegenstander! Lukt het jou om de AT-AT te laten crashen voordat deze de poorten open blaast en Echo Base wordt overvallen? Dat beslis jij in deze Slag om Hoth themaset vol actie! Eigenschappen: Inclusief 5 LEGO® Star Wars™ minifiguren: 2...

Bereid je voor op veel raketschietplezier met je vrienden met deze LEGO® Star Wars™ Action Battle Verdediging van Echo Base set! Bouw de ingang van de Rebellenbasis, de blastertoren, de loopgraaf en de AT-AT Walker. Zet dan de Rebel Troopers en Snowtroopers in de gewenste positie, laad de raketten in de schieters, richt en vuur op de doelen van je tegenstander! Lukt het jou om de AT-AT te laten crashen voordat deze de poorten open blaast en Echo Base wordt overvallen? Dat beslis jij in deze Slag om Hoth themaset vol actie! Eigenschappen: Inclusief 5 LEGO® Star Wars™ minifiguren: 2 Snowtroopers en 3 Rebel Troopers. Dit bouwspeelgoed bestaat uit een ingang tot de Rebellenbasis, een blastertoren, een loopgraaf met een bouwbare Probe Droid en een AT-AT Walker met omvalfunctie. Elke kant heeft 3 doelen om te raken. Ook inclusief 2 schieters en 4 raketten. • Geniet van eindeloze LEGO® Star Wars™ gevechten met vrienden en familie en kijk wie als eerste zijn of haar tegenstander kan verslaan door de doelen te raken. Raak de rode doelen om de Snowtroopers de lucht in te laten vliegen en AT-AT op de grond te laten storten. Raak de blauwe doelen om de Rebel Troopers de lucht in te laten vliegen en het toegangshek open te blazen. Speel spannende Star Wars: The Empire Strikes Back gevechten na met deze creatieve LEGO Star Wars™ set. De ingang inclusief toren is ca. 10 cm hoog, 25 cm breed en 10 cm diep. De AT-AT Walker is ca. 13 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016370683
Legocode 75241
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370683

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370683 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75241

Waar is LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 met het legonummer 75241 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 is 75241 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Action Battle Verdediging van Echo Base - 75241 momenteel in de aanbieding is.