LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Zweef de actie binnen met Luke Skywalker's X-Wing Starfighter! Maar kijk uit, de Stormtrooper is bij zijn geschutstoren en neemt Luke in zijn vizier! Kun jij Luke laten wegvliegen voordat hij beschoten wordt? Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen....

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€64.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€64.95

Beschrijving LEGO

Zweef de actie binnen met Luke Skywalker's X-Wing Starfighter! Maar kijk uit, de Stormtrooper is bij zijn geschutstoren en neemt Luke in zijn vizier! Kun jij Luke laten wegvliegen voordat hij beschoten wordt? Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Luke Skywalker in zijn X-Wing pilotenoutfit en een Stormtrooper, plus een R2-D2 LEGO figuur. Deze set bevat een eenvoudig te bouwen X-Wing Starfighter en een geschutskoepel...

Zweef de actie binnen met Luke Skywalker's X-Wing Starfighter! Maar kijk uit, de Stormtrooper is bij zijn geschutstoren en neemt Luke in zijn vizier! Kun jij Luke laten wegvliegen voordat hij beschoten wordt? Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: Luke Skywalker in zijn X-Wing pilotenoutfit en een Stormtrooper, plus een R2-D2 LEGO figuur. Deze set bevat een eenvoudig te bouwen X-Wing Starfighter en een geschutskoepel met schijfschieters. De X-Wing, bekend uit de populaire film Star Wars™: A New Hope, is uitgerust met vleugels die kunnen openklappen en een cockpit waar Luke in kan zitten, plus een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan gaan bouwen en spelen in een opwindend LEGO® Star Wars universum hier ver, ver vandaan. Wapens: het lichtzwaard van Luke en de blaster van de Stormtrooper. LEGO® 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met al het LEGO bouwspeelgoed voor creatief spelen. Een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. Kan worden gecombineerde met de 75237 TIE Fighter Attack en 75247 Rebel A-Wing Starfighter 4+ sets voor eindeloze Star Wars™ avonturen boordevol speelplezier tussen de sterren. Dit X-Wing LEGO® Star Wars™ constructiespeelgoed is ca. 9 cm hoog, 15 cm lang en 18 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016370416
Legocode 75235
Leeftijd 3 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370416

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370416 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75235

Waar is LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 met het legonummer 75235 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235?

Het lego nummer van LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 is 75235 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars 4+ X-Wing Starfighter Trench Run - 75235 momenteel in de aanbieding is.