LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Word samen met Poe Dameron een held van het Verzet! Bouw je eigen geweldige X-wing starfighter en neem plaats in de cockpit. Zorg ervoor dat BB-8 ook aan boord is en vlieg de ruimte in. Klap je vleugels uit en ga voor topsnelheid! Zodra je hebt afgerekend met de troepen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€19.94

Beste deal bij: Alternate

23 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€19.94

23% Goedkoper

€22.93

12% Goedkoper

€24.70

5% Goedkoper

€25.93

0% Goedkoper

€25.98

Beschrijving LEGO

Word samen met Poe Dameron een held van het Verzet! Bouw je eigen geweldige X-wing starfighter en neem plaats in de cockpit. Zorg ervoor dat BB-8 ook aan boord is en vlieg de ruimte in. Klap je vleugels uit en ga voor topsnelheid! Zodra je hebt afgerekend met de troepen van de First Order vlieg je weer naar huis waar je de overwinning viert! Instructions PLUS Bekijk de interactieve Instructions PLUS in de gratis LEGOBouwinstructies app. Hier vind je coole zoom-, draai- en weergavefuncties om het bouwen van deze starfighter nog leuker te maken voor kinderen. Welkom bij 4+ Met...

Word samen met Poe Dameron een held van het Verzet! Bouw je eigen geweldige X-wing starfighter en neem plaats in de cockpit. Zorg ervoor dat BB-8 ook aan boord is en vlieg de ruimte in. Klap je vleugels uit en ga voor topsnelheid! Zodra je hebt afgerekend met de troepen van de First Order vlieg je weer naar huis waar je de overwinning viert! Instructions PLUS Bekijk de interactieve Instructions PLUS in de gratis LEGOBouwinstructies app. Hier vind je coole zoom-, draai- en weergavefuncties om het bouwen van deze starfighter nog leuker te maken voor kinderen. Welkom bij 4+ Met LEGO Star Wars 4+ bouwsets maken kinderen vanaf 4 jaar op de best mogelijke manier kennis met het bouwen van LEGO en de Star Wars saga. Met de speciale startstenen kunnen ze voertuigen, gebouwen en nog veel meer bouwen – helemaal zelf of met een beetje hulp van een broer, zus of ouder – en snel gaan spelen. Producteigenschappen: Laat jonge kinderen op een geweldige manier kennismaken met LEGO® Star Wars™ met dit Resistance X-wing (75297) bouwspeelgoed. Het model heeft een startsteenbasis, zodat ze snel kunnen gaan bouwen en spelen. Deze bouwbare starfighter bevat een LEGO® minifiguur van Poe Dameron met een blasterpistool, plus een LEGO figuur van de droid BB-8 voor leuke, creatieve rollenspellen. De cockpit van de X-wing biedt plaats aan Poe Dameron en achterop is ruimte voor BB-8. De vleugels kunnen uitklappen om het toestel in de vliegstand te zetten. Deze 60-delige LEGO® Star Wars™ startset is eenvoudig te bouwen – en opnieuw te bouwen na gevechten. Het is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor creatieve kinderen van 4 jaar en ouder. Deze geweldige starfighter is ca. 5 cm hoog, 15 cm lang en 19 cm breed: een compact model dat zo in een tas past, zodat kinderen er ook onderweg mee kunnen spelen. Dit is een ideaal bouwmodel voor jongere kinderen die alles graag zelf willen bouwen, of met een beetje hulp van een oudere broer of zus of hun ouders. Maak het bouwen van deze starfighter nog leuker met Instructions PLUS met handige zoom- en draaifuncties in de gratis LEGO® Bouwinstructies app. Met LEGO® Star Wars™ 4+ bouwspeelgoed maken kinderen op een leuke manier kennis met het Star Wars universum. Hiermee leren ze spelenderwijs bouwen en ontwikkelen ze hun creativiteit. LEGO® onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen voor een consistente, stevige verbinding en robuuste bouwwerken – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld – en aan die van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan!

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016912661
Legocode 75297
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912661

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912661 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75297

Waar is LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 met het legonummer 75297 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297?

Het lego nummer van LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 is 75297 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars 4+ Resistance X-Wing - 75297 momenteel in de aanbieding is.