LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Speed Champions

Dit LEGO Speed Champions Pagani Utopia (76915) modelauto bouwpakket geeft het kenmerkende ontwerp van deze spectaculaire Italiaanse hypercar op een schitterende manier weer. Pagani en de LEGO Groep werkten voor het eerst samen, zodat autofans en kinderen vanaf 9 jaar dit ongelooflijke raceauto consturctie speelgoed model kunnen verzamelen, bouwen en...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€21.88

Beste deal bij: Bol

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€21.88

29% Goedkoper

€29.98

€27.98

10% Goedkoper

€30.94

Beschrijving LEGO

Dit LEGO Speed Champions Pagani Utopia (76915) modelauto bouwpakket geeft het kenmerkende ontwerp van deze spectaculaire Italiaanse hypercar op een schitterende manier weer. Pagani en de LEGO Groep werkten voor het eerst samen, zodat autofans en kinderen vanaf 9 jaar dit ongelooflijke raceauto consturctie speelgoed model kunnen verzamelen, bouwen en bewonderen. Deze verzamelbare Pagani hypercar heeft veel authentieke kenmerken van de echte versie: de typische centrale uitlaat met 4 pijpen, de golvende carrosserie, de brede voorgrille, de wielbogen en de motor onder glas. De set wordt ook geleverd met een minifiguur van een bestuurder die in de cockpit past en...

Dit LEGO Speed Champions Pagani Utopia (76915) modelauto bouwpakket geeft het kenmerkende ontwerp van deze spectaculaire Italiaanse hypercar op een schitterende manier weer. Pagani en de LEGO Groep werkten voor het eerst samen, zodat autofans en kinderen vanaf 9 jaar dit ongelooflijke raceauto consturctie speelgoed model kunnen verzamelen, bouwen en bewonderen. Deze verzamelbare Pagani hypercar heeft veel authentieke kenmerken van de echte versie: de typische centrale uitlaat met 4 pijpen, de golvende carrosserie, de brede voorgrille, de wielbogen en de motor onder glas. De set wordt ook geleverd met een minifiguur van een bestuurder die in de cockpit past en waarmee kinderen allerlei spannende race avonturen kunnen beleven. Na het bouwen is deze auto speelgoed set een prachtige blikvanger in de kamer van je kind, op zichzelf of als onderdeel van een LEGO voertuigen collectie. Ontdek de andere collectible sportwagens uit de serie en bied je kind nog meer bouw- en verzamel plezier. Afmetingen: het Pagani Utopia model is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 8 cm breed. Bevat 249 onderdelen. Eigenschappen Dit LEGO Speed Champions modelauto bouwpakket bevat een bouwbare replica van een van 's werelds meest iconische hypercars: de krachtige Pagani Utopia De speelgoed modelauto heeft de authentieke kenmerken van de echte Italiaanse hypercar: de centrale uitlaat met 4 pijpen, de golvende carrosserie, de brede voorgrille, de wielbogen en de motor onder glas De cockpit van dit raceauto constructie speelgoed kan worden geopend voor het LEGO coureur minifiguurtje met helm, waarvan kinderen het haar kunnen verwisselen Een prachtig model van een iconische Italiaanse hypercar, geweldig voor het spelen van hoge snelheidsavonturen en mooi als decoratiestuk in de kamer Deze collectible speelgoed auto modelbouwset is een prachtig verjaardagscadeau-idee voor kinderen die houden van bouwen en verzamelbare sportwagens Mis de andere LEGO Speed Champions automodellen niet: de Ferrari 812 Competizione (76914), Porsche 963 (76916), McLaren Solus GT & McLaren F1 LM (76918)

Kenmerken
Serie LEGO Speed Champions
Merk LEGO
EAN 5702017424194
Legocode 76915
Leeftijd 9 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017424194

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017424194 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Speed Champions Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76915

Waar is LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 met het legonummer 76915 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915?

Het lego nummer van LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 is 76915 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Speed Champions Pagani Utopia Modelauto Bouwpakket - 76915 momenteel in de aanbieding is.