LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Speed Champions

Kinderen en autoliefhebbers zullen de LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) geweldig vinden. Deze gedetailleerde replica lijkt in alles op de echte Zweedse hypercar, die met zijn geavanceerde aerodynamische design een ongekende topsnelheid van 482 km/u weet te bereiken. Tijdens het bouwen ontdekken kinderen het voertuig en daarna kunnen ze...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€22.93

Beste deal bij: Alternate

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.93

26% Goedkoper

€24.97

19% Goedkoper

€30.94

Beschrijving LEGO

Kinderen en autoliefhebbers zullen de LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) geweldig vinden. Deze gedetailleerde replica lijkt in alles op de echte Zweedse hypercar, die met zijn geavanceerde aerodynamische design een ongekende topsnelheid van 482 km/u weet te bereiken. Tijdens het bouwen ontdekken kinderen het voertuig en daarna kunnen ze het ergens neerzetten of het circuit op gaan voor een zinderende race. Realistische details Dit verzamelmodel heeft een breed chassis, een cockpit met 2 stoelen en talloze authentieke details. De minifiguur van een Koenigsegg coureur draagt een racepak met veiligheidshelm en heeft een moersleutel voor fantasierijke speelmogelijkheden. Beleef de spanning...

Kinderen en autoliefhebbers zullen de LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) geweldig vinden. Deze gedetailleerde replica lijkt in alles op de echte Zweedse hypercar, die met zijn geavanceerde aerodynamische design een ongekende topsnelheid van 482 km/u weet te bereiken. Tijdens het bouwen ontdekken kinderen het voertuig en daarna kunnen ze het ergens neerzetten of het circuit op gaan voor een zinderende race. Realistische details Dit verzamelmodel heeft een breed chassis, een cockpit met 2 stoelen en talloze authentieke details. De minifiguur van een Koenigsegg coureur draagt een racepak met veiligheidshelm en heeft een moersleutel voor fantasierijke speelmogelijkheden. Beleef de spanning en sensatie van de racebaan LEGO Speed Champions bouwsets bieden kinderen en autoliefhebbers de mogelijkheid om miniversies van 's werelds bekendste voertuigen te bouwen en te verzamelen. Ideaal om neer te zetten of te racen tegen andere voertuigen uit het Speed Champions assortiment. Producteigenschappen: Deze spectaculaire LEGO® Speed Champions Koenigsegg Jesko (76900) replica zit boordevol authentieke details. Een e speelset voor iedereen die dol is op sportauto's en zinderende races. Wat zit er in de doos? Alles wat je nodig hebt om een indrukwekkend Koenigsegg Jesko model mét Koenigsegg coureur te bouwen. Tijdens het bouwen van deze realistische replica ontdekken kinderen alle coole kenmerken van de echte Koenigsegg Jesko hypercar. Als ze klaar zijn, kunnen ze het model ergens neerzetten of samen met vrienden spannende Speed Champions races houden. Deze LEGO® Speed Champions modelautoset met 280 onderdelen is een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en voor iedereen met een passie voor coole auto's. Deze Koenigsegg Jesko replica is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed. Dankzij het brede chassis van 8 noppen passen er 2 minifiguren in de cockpit en heeft de auto nog meer authentieke details. Je hebt voor deze autospeelset geen batterijen nodig. De auto wordt namelijk aangedreven door de fantasie van kinderen, waardoor de race-actie nooit stopt! Wil je deze set cadeau geven aan een beginnende LEGO® bouwer? Geen probleem: de set bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies. LEGO® Speed Champions bouwsets bieden je de mogelijkheid om een aantal van 's werelds meest bijzondere auto's te ontdekken. De stevige, hoogwaardige replica's zijn ideaal om ergens neer te zetten en om fantasierijk speelplezier mee te beleven. LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Dit LEGO® Speed Champions bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Speed Champions
Merk LEGO
EAN 5702016912371
Legocode 76900
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912371

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912371 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Speed Champions Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76900

Waar is LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 met het legonummer 76900 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900?

Het lego nummer van LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 is 76900 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Speed Champions Koenigsegg Jesko - 76900 momenteel in de aanbieding is.