LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

De Super Sonic Raider is geheel verbouwd en verbeterd tot de Ultra Stealth Raider en is nu klaar voor de strijd tegen Meester Yang, Meester Chen en Eyezorai. Zet de ninja-helden in de cockpits en vlieg de vijand tegemoet. Ontwijk de klappende kaken en de boordgeschut-salvo's van de Chenosaurus. Beantwoord...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€249.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€249.99

Beschrijving LEGO

De Super Sonic Raider is geheel verbouwd en verbeterd tot de Ultra Stealth Raider en is nu klaar voor de strijd tegen Meester Yang, Meester Chen en Eyezorai. Zet de ninja-helden in de cockpits en vlieg de vijand tegemoet. Ontwijk de klappende kaken en de boordgeschut-salvo's van de Chenosaurus. Beantwoord het vuur met het zware, dubbele 6-schots snelvuur boordgeschut en de 2 veermechanisme-schieters. Splijt je tank dan uit elkaar en verdeel hem in een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren. Haal de gouden ninja-wapens van het voertuig af voor man tegen man gevechten en verover het Aero-zwaard van Meester...

De Super Sonic Raider is geheel verbouwd en verbeterd tot de Ultra Stealth Raider en is nu klaar voor de strijd tegen Meester Yang, Meester Chen en Eyezorai. Zet de ninja-helden in de cockpits en vlieg de vijand tegemoet. Ontwijk de klappende kaken en de boordgeschut-salvo's van de Chenosaurus. Beantwoord het vuur met het zware, dubbele 6-schots snelvuur boordgeschut en de 2 veermechanisme-schieters. Splijt je tank dan uit elkaar en verdeel hem in een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren. Haal de gouden ninja-wapens van het voertuig af voor man tegen man gevechten en verover het Aero-zwaard van Meester Yang voor de overwinning!

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015643474
Legocode 70595
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015643474

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015643474 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70595

Waar is LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 met het legonummer 70595 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595?

Het lego nummer van LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 is 70595 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ninjago Ultra stealth Raider - 70595 momenteel in de aanbieding is.